mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label web rasmi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label web rasmi. Papar semua catatan

Jumaat, 10 Disember 2010

Homestay Abah : Updated

©2010mknaceunlimited : Klik untuk ke web homestay abah
Semalam ambik masa petang yang indah untuk sesi penggambaran kat dalam homestay abah nih. Sebelah malam dapat jugak update web homestay abah.. Sapa nak tempah, review boleh gi ke web >>>

HOMESTAY ABAH

Enjoice...Sharing is power!!!

Selasa, 14 September 2010

Ngetest simple gallery @ ppd.edu.my

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 14 September 2010
Masa : 2.20 petang
Tempat : Bilik den
Mood : Aiiyaaa

Hari ni memang banyak nak kena setel terutama bab laman web rasmi PPD. Kena tengok sesatu. Ni ler akibatnya bila kita pindah server. Dahtu, buat script tetap; kena nengok sesatu. Sedih kan. Jumpak broken link jer, terus perbetul. Album gambo ni antara yang last aku cater. Try pakai module simple gallery yang dah dipreinstalled kat cpanel nih. Tak cun sangat, tapi boleh create ramai user untuk haplod gambo. Tu ciri yang aku cari. Takpe la.. Setel down dengan yang simple ni dulu, tu pun pasal aku masih tak jumpa theme yang elok sikit untuk galeri. Nenanti aku nak try install coppermine pulak, tengok camner hasil dia..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni ler hasil akhir dia.. Stay dulu la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ketidakbiasaan aku menyebabkan aku terpaksa buat moving uploaded pix banyak kali. terhaplod luar album la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah setel.. buat masa ni.. pasal aku nak nengok tang multiuser tu sebenarnya

Enjoice...Sharing is power!!!