mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label nikah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label nikah. Papar semua catatan

Sabtu, 10 November 2012

Lafaz Akad Nikah Johor

Picas ngopi dari http://www.syndromania.com
Tadi sesaja mencari balik lafaz akad nikah untuk pengantin laki. Yelah... tak sure pulak aku pasal ada nya atau takde lepas maskahwin tu. Jengjalan ke blog kadi kluang, akhirnya berjumpa... Pasti... ni ler lafaz akadnya... Apa pun good luck untuk ucu malam ni... kekeke..
"Aku terima nikah << nama pengantin perempuan >> dengan maskahwinnya dua puluh dua ringgit setengah tunai".


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 18 September 2010

Nini & Akmal | Nikah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 17 September 2010
Masa : 8.00 malam
Tempat : Mutiara Rini
Mood : OK..

Malam ni ada job khas. Majlis mula lam kul 8.00 malam. Aku pulak terpuasa la pulak. Ngan berbuka, semayang; dah kul 7.30 malam. Perghh.. memang bawak tak hingat la. Alhamdulillah, semua berjalan lancar. Pengantin pun sah bergelar suami ngan sekali lafaz. Congratzz..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hakim in action

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pengantin bersama rerakan baik dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apasal sampai berkepak nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Stended aaa.. nak tunjuk apasal aku suka guna ultra wide

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok ni ha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom makan jap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Waaa.. tengok la rambut dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni ngetest offshoe flash.. sesaja tunjukkan pada hakim

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dabel offshoe flash

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hunaidi bersama ah liang junior

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cik mail sekeluarga

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nini and akmal..

Klik untuk album

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 10 Januari 2010

Custom | Jannah & Hazlan


Custom album | Jannah & Hazlan | Baling























Posted by Picasa

Ahad, 20 Disember 2009

Resepsi | Jannah & Hazlan


Jannah & Hazlan
Resepsi | Baling | 1.30 petang


Posted by Picasauploaded via picassa

Khatam Quran | Jannah & Hazlan

Jannah & Hazlan
Khatam Quran | Baling | 9.00 malam


Posted by Picasauploaded via picassa

Sabtu, 19 Disember 2009

Solemnization | Jannah & Hazlan


Jannah & Hazlan
17 Disember 2009 | 11.00 pagi | Baling


Posted by Picasauploaded via picassa

Isnin, 12 Oktober 2009

Outdoor | Sue & Tarmizi



Sue & Tarmizi
11 Oktober 2009 | 4.00 petang | Hutan Bandar MPJBT



Photo Montage


Reception | Sue & Tarmizi



Sue & Tarmizi
11 Oktober 2009 | 2.00 petang | Lima Kedai



Photo Montage


Ahad, 11 Oktober 2009

Malam Berinai | Sue & Tarmizi



Sue & Tarmizi
10 Oktober 2009 | 9.00 malam | Lima Kedai



Photo montage


Khatam Quran | Sue & Tarmizi



Sue & Tarmizi
10 Oktober 2009 | 8.00 petang | Lima Kedai



Photo montage


Solemnization | Sue & Tarmizi



Sue & Tarmizi
10 Oktober 2009 | 4.30 petang | Lima Kedai



Photo montage


Isnin, 27 Julai 2009

Nikah - Norhaslinda & Shahrul



Norhaslinda & Shahrul
26 Julai 2009 | 4.30 petang | Masjid Sultan Abu Bakar,Johor Bahru



Foto montaj


Sabtu, 6 Jun 2009

Nikah - Norzarifah & Malsiz


Photobucket

Norzarifah & Malsiz
5 Jun 2009 | 3.00 petang | Masjid Laksamana, Skudai







Chiaoooo...
__________________________________________________________________________
Mohamad Khairul Nizam | 07-5101621 | 0163176350 | 0136042404 | mknace@gmail.com

Nikah - Hasnah & Anuar


Photobucket
Hasnah & Anuar
5 Jun 2009 | 9.30 pagi | Masjid Ulu Pulai, Pontian





Chiaoooo...
__________________________________________________________________________
Mohamad Khairul Nizam | 07-5101621 | 0163176350 | 0136042404 | mknace@gmail.com