mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Throwback. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Throwback. Papar semua catatan

Jumaat, 14 Ogos 2015

Back to nature 2015 throwback : Projek baru Pekan Baling


Back to nature 2015 throwback : Projek baru Pekan Baling. Balik haritu sempat tengok satu projek baru. Waahhh... Lepas ni enjoy la jalan sepanjang jalan badlishah. Cumanya... parking tang mana?

Sabtu, 8 Ogos 2015

My new set of medicine


My new set of medicine. Ni a bit throwback bagi aku la. Tu sebab aku a bit bersawang layan semua. Pasal dapat MC dan memang dua hari diperabih dengan tido ja. Nak gerak pun kaki sakit. Ubat pun memang tido sakan nyer ubat. Ni bertitik tolak dari kerja aku minggu lepas yang tak berenti. Lam hati cadang nak amik cuti hari Ahaad tu, tapi jalan jugak,.

Nak pulak ahad tu penuh ngan aktiviti lam dewan seminar dan dewan jauhar. Hari isnin gagahkan jugak diri lagi. Last last, pagi selasa bengkak la jugak akhirnya kaki aku. Gi klinik, doktor dah kata, kalau bengkak memang tak jalan amalan aku yang telan myoflex tu. Selagi rasa sengal aje, masih leh baik la; tapi kalau dah bengkak; dua kawan ni kena la makan. Huhuhu. Nak buat camno kan. Layan ajer ler.

Back To Nature 2015 Throwback : Musim Buah Mania


Back To Nature 2015 Throwback : Musim Buah Mania. Kena pulak kali ni time musim buah. Dapatla makan sepuasnya. Dah la gitu. Petik rambutan sendiri dari pokok. Kutip durian sendiri di dusun. Memang terbaeekkk!!!! untuk kebudaks.

Isnin, 20 Julai 2015

Back to nature 2015 : Throwback - Fireworks before the beginning


Back to nature 2015 : Throwback - Fireworks before the beginning. Ni yang first entry of the series sebenarnya. Yang tak sempat aku masukkan. Sebab kami bertolak malam, maka aku kena take a rest terlebih dahulu. Tido. Sementara tu, the kebudaks enjoying themselves dengan bunga api. Aku bangun around 10.30pm and the journey begins...