mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Taman Ungku Tun Aminah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Taman Ungku Tun Aminah. Papar semua catatan

Jumaat, 25 September 2015

Masjid Siti Khadijah - The Return


Masjid Siti Khadijah - The Return. Lama tul aku tak solat jumaat kat sini. Kebetulan kat sini hari ni. Langsung singgah. Dah banyak berubah. Bawak ziqri sekali. Senang dia sekarang ni. Ajak ja ke masjid, mesti dia ikut.

Jumaat, 24 Julai 2015

Yok Raya Johor 2015 : Cik Wi


Yok Raya Johor 2015 : Cik Wi. Semalam pakat gi rumah cik wi kat TUTA. Rupanya dia buat rumah terbuka sejak lepas zohor. Tapi malamnya yang ramai orang. Al-maklumlah. Orang kan kerja pada sebelah siangnya. Selamat Hari Raya. Jumpa rakan lama juga kat sini.

Selasa, 21 Julai 2015

Yok Raya Johor 2015 : Ucu


Yok Raya Johor 2015 : Ucu. Patutnya sini yang kami sampai dulu. Tapi pasal a little bit of miscommunition, dah jadi last kami sampai sini. Si wani pun tak tido lagi nunggu kebudaks nih. Tapi... ramai yang tewas akibat kepenatan meronda tadi. Hehehehe. Layan ajer ler...

Ahad, 28 Julai 2013

Majlis Tahlil Ucu


Majlis Tahlil Ucu. 7 Julai lepas, ucu buat majlis tahlil kat rumah dia kat TUTA. So, semua pakat ke sana dari petangnya lagi. Siapkan apa yang patut. Paling best karipap dia. Rasa cam samosa la pulak. Lepas isyak baru majlis bermula. Alhamdulillah. Semua lancar. Read on...

Jumaat, 17 Ogos 2012

berbuka di mcd

mknace unlimited™ | berbuka di mcdonald
Set large big mac untuk buka malam nih
Malamnya, aku berbuka ngan mat nor kat mcd tuta. Belasah ajer la. Pasal kena meneman mama yang ada program kat sekolah. Dengan baju pun tak bertukar lagi, selamba badak ajer la. Order big mac dan tapau happy meal untuk kebudaks berdua. Erkkkk... Alhamdulillah...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 5 Mei 2012

Photomerge Series : Taman Ungku Tun Aminah



Dekat 10 pieces jugak yang digabung nih.. Amik guna X8 ajer.. Taman Ungku Tun Aminah.. Enjoice..

Post via Blogger PC edisen