mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Bunting. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bunting. Papar semua catatan

Khamis, 16 Mac 2017

Perbincangan Jawatankuasa Buku Program, Banner, Bunting, Publisiti dan Seranta Hari Guru Kebangsaan 2017 bersama urusetia induk


Perbincangan Jawatankuasa Buku Program, Banner, Bunting, Publisiti dan Seranta Hari Guru Kebangsaan 2017 bersama urusetia induk. Ingatkan lepas balik SSI dapat la lurus kaki sambil nengok MPK. Tetiba dapat call dari urusetia. Urusetia Induk ada di Johor dan sedia untuk bertemu untuk perbincangan terutama berkaitan cetakan. Terus gerak ke lokasi perbincangan. Alhamdulillah. Banyak perkara dapat di sort out. Senang dah tugas kami lepas ni. Konsep pun dah dipersetujui. Dah boleh all out dah lepas ni.

Jumaat, 10 Mac 2017

Mesyuarat Jawatankuasa Buku Program, Banner, Bunting, Publisiti dan Seranta Hari Guru Kebangsaan 2017 Bil.2/2017 JPN Johor


Mesyuarat Jawatankuasa Buku Program, Banner, Bunting, Publisiti dan Seranta Hari Guru Kebangsaan 2017 Bil.2/2017 JPN Johor. Mesyuarat AJK dengan nama paling panjang bermula lagi. Kekeke. Semak status semasa 3 JK Kecil. Rancang milestone. Next meeting. Kita pakat bentang hasil ye. All the best! Sempat lagi bincang dengan wakil YTL sebelum tu pasal majlis agihan altitude. Hmmm... Ni gambo last dari Zen4 aku sebelum dia merajuk total hingga aku terpaksa beli henpon baharu. Ni semua kes gi Digi ngan en Firdaus itu hari. Layan sangat J3 RM188 tu. Kan dah!

Khamis, 9 Februari 2017

Mesyuarat Jawatankuasa Buku Program, Banner, Bunting, Publisiti dan Seranta Hari Guru Kebangsaan 2017 Bil.1/2017 JPN Johor


Mesyuarat Jawatankuasa Buku Program, Banner, Bunting, Publisiti dan Seranta Hari Guru Kebangsaan 2017 Bil.1/2017 JPN Johor. Semalam. Alhamdulillah. Mesyuarat pertama dapat dijalankan. Terima kasih atas kehadiran semua ahli jawatankuasa dan wakil pencetak. Kami juga dapat task membantu membuat pemilihan bagi konsep hari guru. Semalam banyak masa diluangkan dalam membuat penambahbaikan bagi konsep asas hari guru. Dalam pada masa designer buat perubahan, kami sambung mesyuarat berkaitan pembahagian tugas yang mana aku pecahkan pada 3 JK Kecil iaitu Buku Program, Rekacipta dan Publisiti. Lama juga kami berkampung petang tu. Dah sampai semua berdiri nak sampaikan pendapat dan pandangan. 5.30 petang baru dapat kata putus. Kami la orang terakhir tinggalkan aras 6 petang tu. Hehehe.