mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 12MP. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 12MP. Papar semua catatan

Isnin, 20 Oktober 2014

Unboxing xBase SJ4000 Helmet Sports Camera Camcorder DV1080P Full HD 12MP Waterproof


Unboxing xBase SJ4000 Helmet Sports Camera Camcorder DV1080P Full HD 12MP Waterproof. Akhirnya. Sampai jugak akhirnya. Cuma mood aku masih tarak lagi untuk terus test. Nanti aku cerita la masa aku dah mula snap nanti. La ni. Mood aku hanya untuk unboxing saja dulu.

Rasanya. Orang yang rapat ngan aku semua tau peel aku bila aku nak beli kamera. Aku akan amik masa yang lama untuk study apa yang aku akan beli. Kadang-kadang sampai dua tiga bulan. Just study mender tu ngan pesaing-pesaingnya. Ramai yang tanya apasal aku tak beli gopro ajer. Jawap dia. Aku boleh dapat mender yang hampir sama level just dengan harga 1/5 dari gopro. lagi pun aku nak guna ni untuk jenjalan lasak ngan mandi manda ja. So, apa salahnya aku beli yang ni ajer kan. Apa pun nanti aku akan buat review khas pasal mender ni nanti. La ni. Yok kita tengok apa yang ada dulu.