mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Central Park. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Central Park. Papar semua catatan

Selasa, 7 Mac 2017

Country Garden Central Park Johor Bahru


Country Garden Central Park Johor Bahru. Masa nak gerak pulang semula ke ofis setelah selesai tadi, terperasan satu kawasan baharu dengan nam Central Park. Sebelah sekolah around 1km. Singgah. Rupanya nak launch hujung bulan ni dan akan mengambil masa lebih kurang 4 tahun untuk siap. Sekarang ni buka fasa 1 dalam anggaran around 2000 unit. Takde kawasan untuk sekolah sebab dia dah target SK dan SMK Damansara Aliff sebagai sekolah utama di sini. Maknanya. Bila dah siap nanti kebarangkalian besar dua sekolah ni akan fully packed. Sempat dibawa meninjau ke rumah contoh. Target adalah pada local. Harga pun bagi aku mampu milik. Studio for anggaran RM200k. Yang 4+1 tu hampir sejuta harganya. Sempat la snap snap sambil meronda tu. Banyak jugak kemudahan yang berdekatan dalam kawasan ni yang disediakan.