mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Pasar Tani Taman Nusantara. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pasar Tani Taman Nusantara. Papar semua catatan

Khamis, 29 Oktober 2015

Pasar Tani Taman Nusantara 20151029


Pasar Tani Taman Nusantara 20151029.

Jumaat, 23 Oktober 2015

Pasar Tani Taman Nusantara 20151022

Pasar Tani Taman Nusantara 20151022

Pasar Tani Taman Nusantara 20151022. Selesai servis Almera. Terus singgah pasar tani. Napau juadah berbuka. Cam biasa. Char Koey Teow. Dan sedikit kuih.

Sabtu, 17 Oktober 2015

Jenjalan reramai di Pasar Tani Taman Nusantara

Jenjalan reramai di Pasar Tani Taman Nusantara

Jenjalan reramai di Pasar Tani Taman Nusantara. Cam biasa. Cuma lebih ramai. Mama ikut, Fiqri ikut. Adik Inaz pun ikut. Beli pun lebih banyak. Ayam gorengnya, Char Koey Teownya, Nasi Kerabunya. Dan tak lupa Coconut Shakenya. Layankan aje.

Khamis, 10 September 2015

Kacang Pool Kau untuk Iqa


Kacang Pool Kau untuk Iqa. Habis ja periksa iqa mintak untuk gi pasar tani. Apa lagi. Yok kita. Beli kacang pool, char koey teow dan coconut shake. Layannnzzzz....

Khamis, 23 Mei 2013

Pasar Tani Taman Nusantara, Gelang Patah


Pasar Tani Taman Nusantara, Gelang Patah. Memang setiap hari Khamis, pasar ni akan hidup. Biasanya aku ke sini nak beli Char Koey Teow. Petang ni rasa macam nak berjalan-jalan sikit la. Kasi hilang itu B B yang berlegar lam kepala. Orait la kan. Yok kita ke Pasar Tani Taman Nusantara.

Khamis, 21 Jun 2012

Pasar Tani Taman Nusa Perintis

mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara sup daging
Tak lupa beli sup daging
Setel jajan, setel kek, hantar balik rumah dulu. Kalau terus gi pasar tani ni kang, habis la pulak kek tu berpanas lam keter masa parking nanti. Dah sampai rumah, dah tentu la kebudak nak ngikut sekali. Dah jadi keretapi berjalan kat pasar tani. Tu yang best tu. Pantang nampak, mintak. Nampak Chakui mintak, nampak moktan mintak. Serba serbi nak la. Kalau makan tak pa la jugak. Ni mintak setakat nak jamah pastu dah tak nak. Aiiyooo...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
Jom meronda
mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
duduyi kata ziqri
mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
mee kawah
mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
chakoi
mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
tu kebudak aku yang punya, ais blend mango
mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
beremut beli ais blend
mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
dah makin ramai
mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
nasi ambeng
mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
Tak lupa beli char koey teow
mknace unlimited™ | Pasar tani taman nusantara suasana
Ziqri dah nak balik ni bah

Jumaat, 15 Jun 2012

Belian Pantas di Pasar Tani Taman Nusantara

mknace unlimited™ | Jom pekena sup daging kat sini
Cam biasa, sup daging untuk aku. Pasal yang lain bukan makan
daging lembu pun kan...
Sebelah petangnya, sempat ke Pasar Tani Taman Nusantara. Cari alas perut sikit. Beli biasa biasa jer, dan cepat cepat. Cam biasa, Karipap kentang untuk adik inaz, Sup Daging untuk aku dan Char Koey Teow untuk Iqa. Lainnya kali ni pegi beli Ice Blended mangga semula. Dah banyak tambahan kat gerai ni dah... Siap ada Strawberi Cokelet. Cuma rasa dia a bit tak sebest macam yang kami makan kat Cameron. Faktor iklim agaknya.. la kot.

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!



mknace unlimited™ | Sup daging di gerai nur kasih
Harga kira biasa biasa la.. tapi OK ler bagi
aku, kot
mknace unlimited™ | strawberi coklat
Ni ler tambahan baru kat kedai nih...
Strawberi cekelet

Khamis, 10 Mei 2012

Pasar Tani Taman Nusantara

Masa balik singgah pasar tani jap. Nak beli char koey teow untuk the balqis. Pasar tani ni letaknya di taman nusantara, gelang patah; setiap hari Khamis dari petang sampai kul 9 malam tak silap.



Dah nama pun pasar tani, banyak la hasil tani kat sini. Tapi aku just nak beli makanan jer...



Pilih jangan tak pilih
 



Ni la target aku kat sini. Beli dua bungkus. Balik. Malas nak beli sup cam biasa sebab perut aku tersangat la penuh.



Posted via Blogger PC edisen