mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label meeting. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label meeting. Papar semua catatan

Rabu, 4 Disember 2013

GM1M Johor - pre seminar meeting

GM1M Johor - pre seminar meeting. Kul 3 tadi sempat buat meeting. Pegawai meja, ketua gm dan aku. Pasal pembahagian tugas dan lain lain sebelum gerak ke putrajaya minggu depan. Setel semua. Kami kena part dokumentasi, rakaman dan multimedia. 

Khamis, 19 Januari 2012

Prime City Hotel



Petang tadi ramai pulak yang bersms ngan aku. Betul la meeting fokus ni 25 jan ni kat tetengah bandar kluang. So, semak lokasi. Cari hotel untuk aku lepak kat kluang sebelum gerak ke bangi lepad habis meeting tu nanti. Cam biasa, hotel mesti ada pool, ada tub. Senang kebudak ni nak main kan. Terus book bilik. Yang tak bestnya, rate 180 pasal time tu cuti raya cina. Tapi... Tak kisah la...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
Galaxy Tab

Sabtu, 30 Oktober 2010

Mesyuarat Prestasi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 28 Oktober 2010
Masa : 10.00 pagi
Tempat : JPN Johor
Mood : Cool and easy

Meeting ni memang permulaan untuk menjadikan sistem Presmark sebagai sistem rasmi untuk kemasukan dan penyimpanan data prestasi untuk seluruh negeri Johor. Tapi memang banyak lagi yang perlu diputuskan dalam satu mesyuarat khas berkaitan dasar, sebab selama ni presmark digunakan untuk cater untuk persekitaran sekolah. Bila nak upgrade untuk kegunaan negeri, banyak lagi variable yang perlu diperhalusi, terutama oleh bahagian dasar terlebih dulu.. Tapi ni memang permulaan yang baik.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cun bangat bangunan baru nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Banyak jugak isu yang dibangkitkan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni wakil kita la ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mula menayangkan dan membincangkan berkaitan presmark

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kita kena buat meeting lain berkaitan dasar dulu, baru kita meeting semula dengan pembangun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dan lagi snap sekeping sebelum balik

Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 7 Julai 2010

Katerina's Blues

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hari selasa lepas, lam kul 1 aku dah sampai pun ke bumi batu pahat. Kali ni ke hotel katerina. Matlamat utama of course nak bersihkan ralat emis sebelum kutipan perdana bergerak. Apapun tu akan aku citerkan dengan panjang lebar kelak. Sekarang aku nak lepak dulu.. Penat weiiihhh...
Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 19 Mac 2009

Mesyuarat KSPPD Bil.1/2009 JPN Johor - from my lens

Photobucket

Akhirnya, selepas berhempas pulas menghaplod
Selesai juga akhirnya
Aku pun lambat detect masalah ni
Gambar dari 4 jenis kamera
Lainlah dia punya resolution and size
Camner tak perasan

Apa pun, akhirnya aku dapat kesan jugak
So kena la kecikkan saiz setiap satu [selain gambo aku la]
So... enjoice
Ni baru yang hari kedua
Yang lawatan nusajaya belum lagi..

Photobucket
Photobucket

Ni secara keseluruhan dari daftar masuk hotel sampai tamat program
alhamdulillah
selesai semuanya..



Mesyuarat KSPPD Bil.1/2009 JPN Johor - Jamuan Makan Malam di Danga Cruise


Jamuan makan malam diadakan di Danga Cruise



Selasa, 17 Mac 2009

Mesyuarat KSPPD Bil.1/2009 JPN Johor - Mesyuarat


Mesyuarat dijalankan bertempat di Dewan Saujana.
Dalam masa yang sama, mesyuarat puspanita turut dijalankan di Bilik Sentosa.



Mesyuarat KSPPD Bil.1/2009 - Makan Malam bersama Exco Pembangunan Usahawan dan Koperasi, Pelajaran dan Pengajian Tinggi Johor


Foto sekitar pendaftaran masuk ke hotel Selesa, Pasir Gudang dan Makan Malam bersama Exco Pembangunan Usahawan dan Koperasi, Pelajaran dan Pengajian Tinggi Johor



Mesyuarat KSPPD Bil.1/2009 - Lawatan kerja ke Nusajaya


Foto-foto sekitar lawatan ke Nusajaya.
Antara tempat yang dilawati termasuklah Ledang Height, Bangunan Dewan Undangan Negeri dan Puteri Harbour.



Isnin, 16 Mac 2009

Mesyuarat KSPPD Bil.1/2009 JPN Johor - Sesi Pendaftaran


Disebabkan masa upload yang agak lama untuk menghasilkan slideshow berikut, maka slide Mesyuarat KSPPD Bil.1/2009 JPN Johor akan dimasukkan secara berperingkat. Harap maklum.