mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Damai Beach Resort Desaru. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Damai Beach Resort Desaru. Papar semua catatan

Selasa, 8 Jun 2010

Damai Beach Resort Desaru

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarOrang lain start jer cuti, aku dah start kerja semula. Tapi jauh sikit meeting aku kali ni. Kat Desaru sana. Tempatnya cantik, tapi kurang sikit masa untuk enjoy kat situ. Lebih menumpu ke meeting. Nak buat camner kan. Masuk penuh orang. Maklum saja la, cuti sekolah. Masa keluar, tinggal kami jer. Ada la beberapa pelancong lagi kan.

Tempat dia boleh tahan la. Nice and selesa. Kalau bawak keluarga tu kira enjoy la. Kolam renang dia ngeri sikit, sebab dia ada papan lompat-lompat tu. Memula meniti jer kot tepi-tepi tu. Ukur jarak.. Memang kat tempat terjun tu dah 12 meter.. perrghhh.. dari 4.. naik 5.. 7.. pastu terus 12.. Takut tu.. Berpaut kat tepi try jejak lantai.. memang 2 kali ganda dari aku tuh..

::Klik untuk cerita penuh::




©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Banyak bilik dia nih.. Masa aku masuk ituhari leh kata penuh gak la. Ada dua hari keluarga dibuat kat sini.. Orang ramai tul..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Nak amik gambo pantai jer, tapi tak leh.. Ombak kecik-kecik jer.. Tahun lepas jer yang bergulung-gulung.. Maybe tiba at the right time kot..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Ni ler bilik kitaorang.. Leh tahan gak la. Mat Nor nak lepak-lepak.. tapi nak gak nengok kamera..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Pandangan ke luar.. Setiap bilik ada balcony. Nice..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Control panel semua suiz kat bilik.. Yang kelako aku dok sibuk cari kat dinding.. Apala aku nih..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Air cond jer yang diasingkan.. OK ler.. Memula dok pikir apasal tak sejuk-sejuk.. Ropernya aku tak tukau-tukau 26 jer dari mula masuk..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Team teknikal at work..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Matahari pagi.. Tu jer slack kat sini.. Takdernya harapan nak nengok sunset.. huhuhu.. Pagi pun jadi la..

Enjoice...Sharing is power!!!