mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Akaun Remaja ASB untuk Iqa. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Akaun Remaja ASB untuk Iqa. Papar semua catatan

Selasa, 31 Januari 2017

Akaun Remaja ASB untuk Iqa


Akaun Remaja ASB untuk Iqa. Ni antara step tambahan aku untuk iqa. Aku nak nengok camner dia simpan duit dia lepas ni. Memang aku cut half duit dia setiap bulan dan masuk ke sini here after. Dulu. Aku ada akaun ni masa umur 13 tahun. Abah yang buatkan. Dekat 7 tahun baru aku merasa nilai RM1k dalam akaun. Lama jugak kan. Banding ngan iqa. Aku rasa kalau dia ikut apa yang aku bakal buat. Tak sampai setahun kot leh cecah rekod 7 tahun aku dulu. Hahaha. Berapa sangat la yang dapat aku simpan dengan tolak tambang bas ngan komik. Adoyai. Part komik tu paling teruk bagi aku dulu. Sib baik harga komik baru RM2 satu. Hahaha. Dan. Aku dah berjaya buang perangai beli komik tu. Sebab aku dah baca online. Hahahaha. Apapun. TQ mama sebab sanggup berkorban masa setelkan hasrat aku ni.

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,