mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label iftar. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label iftar. Papar semua catatan

Rabu, 8 Julai 2015

Iftar di New York


Iftar di New York. Bukan New York Amerika ni, Hotel New York JB je. Macam biasa. Anugerah meja paling meriah of coz la meja kami. Paling meriah, paling penuh, paling cepat penuh, paling cepat clear. Terbaeekkk!!!!

Sabtu, 27 Jun 2015

Iftar with Birthday Celebration for Syafinaz, Mak Ucu and me


Iftar with Birthday Celebration for Syafinaz, Mak Ucu and me. Kalau ikutkan dah buat dah untuk syafinaz. Yang order pizza tu. Tapi mama siankan inaz. Takde kek. So. Petang tu, orderkan kek untuk dia dan lagi dua orang yang juga besday jun nih. Petang tu jugak bawak dia ke KFC untuk beli apa yang dia nak. Tapau 9 ketul. Masa nak balik sempat beli anna dan elsa kat bazar karat nusa perintis sebagai hadiah besday.

Ucu sampai dengan 15 ketul lagi ayam kfc. Kicap letup gitu. Pergghhh... Kembung perut masa berbuka. Ngan sotonya, ngan kfcnya, ngan keknya. Tapi... ayam kicap sooo tak best bagi aku. Sib baik aku beli hot and spicy gitu.

Khamis, 25 September 2014

Beriani Kambing for iftar


Beriani Kambing for iftar. Hmmm... kebetulan pulak. Tengah blank nak berbuka makan apa. Sekali ada pulak orang belanja makan beriani. Alhamdulillah. Terima kasih banyak atas juadah ni.

Jumaat, 17 Ogos 2012

berbuka di mcd

mknace unlimited™ | berbuka di mcdonald
Set large big mac untuk buka malam nih
Malamnya, aku berbuka ngan mat nor kat mcd tuta. Belasah ajer la. Pasal kena meneman mama yang ada program kat sekolah. Dengan baju pun tak bertukar lagi, selamba badak ajer la. Order big mac dan tapau happy meal untuk kebudaks berdua. Erkkkk... Alhamdulillah...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free