mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Benda paling menyampah kat Nusa Perintis. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Benda paling menyampah kat Nusa Perintis. Papar semua catatan

Jumaat, 19 September 2014

Benda paling menyampah kat Nusa Perintis


Benda paling menyampah kat Nusa Perintis. Ni ler masalah utama kat sini. Parking kenderaan. Isu pertama. Bas ke Singapore. So. Ramai yang parking sini seawal pagi dan amik semula lewat petang. Isu kedua. Kedai tapau parking sesuka suki dia ajer. Tengok sendiri la. Tak cukup yang kereta Singapore. Topup lagi ngan kedai nyer tapau. Kalau aku jadi Majlis. Aku dah lama perkenal sistem kupon kat sini. Setiap jam ronda. Taruk saman. Perghhh.... Kaya raya dah tu. Kereta pun takde la parking ikut dan lagi. Ni taknyer. Dah la dengan kedai yang sampai amik tiga empat lot just untuk dia ajer. Takde customer lak tu.  Cam hampeh ja.