mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Finale Suzuki cup 2010. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Finale Suzuki cup 2010. Papar semua catatan

Khamis, 30 Disember 2010

PM declares Friday a Public Holiday

Klik untuk gambar yang lebih besar
Foto dicilok dari Top News Law, tumpang kopi pes yer
Dah dapat cuti terpijak. Kan aku dah cakap. Tak mungkin esoknya cuti, pasal dah malam; orang semua dah tido. PM mesti kasi cuti lusanya. Apa pun Tahniah pada pasukan Malaysia kerana berjaya mengakhiri kemarau Bola Sepak kita. Sumber diambil dari Bernama.

ps : Cikgu Data Data, cuti, cuti jugak; data jangan dilupakan yerr..

Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 29 Disember 2010

Finale Suzuki cup 2010 Malaysia win 4-2 over Indonesia

Klik untuk gambar yang lebih besar
Cam biasa.. gambo kopi pes dari suzuki cup official web
Cakap banyak tak mau. Lazer otromen ka, lazer power ranger ka, bom asap ka. Lawan tetap lawan. Malam ni kat Stadium Bung Karno, memang gempak habis. Separuh masa pertama memang hebat. Indonesia memang mengasak abis-abisan. Siap dapat penalti lagi tuh. Memang salute kat Khairul Fahmi, goal keeper kita. Memang terer. Patut kelantan champion tahun ni. Memang menakutkan la lebih kurang separuh masa pertama nih. apa pun indonesia memang dah mula fire laser otromen kat muka fahmi tadi. terang lagi nyata, bukan satu, banyak giler. Tapi kita tetap cool. Takde ngadu ngadu cam bebudak sekolah tadika action tuh. Lepak nunggu half time tu napas puas puas.. hesss.. hesss.. ambik napass...

Masuk half kedua indon makin ganas menyerang. Kita pun ganas jugak. Start ngan gol dari Safee minit 54. Pastu terus kena balas lagi dua gol. Tak pa la.. walau kalah 1-2 tapi kita menang aggregat 4-2. Yihuuu...!!! Idup Malaysia...

Enjoice...Sharing is power!!!