mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label birthday girl. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label birthday girl. Papar semua catatan

Sabtu, 12 Mac 2011

Youtube : Iqa - Besday ke 8

Klik untuk gambar yang lebih besar
Haplod dah lama, hapdet berkurun..
Dah lama aku haplod nih.. Baru sekarang nak hapdet ke blog.. Memang sibuk tul sejak kebelakangan ni>>>>





Enjoice...Sharing is power!!!

Selasa, 15 Februari 2011

Iqa's 8th birthday : Malay Village Nusa Bestari

Klik untuk gambar yang lebih besar
Suka tul hati iqa petang nih
Petang ni memang kita kuar reramai. Nak celebrate besday iqa. Asik kat rumah je, dah naik boring. So memula target nak amik kek kat sutera mall and then celebrate kat kfc ja. Sekali mam kata jom la kita makan kat malay village. Terus tukar plan. Call malay village booking table for 12 untuk birthday. Setel.

So terus gi amik kek kat sutera mall. Banyak tul pepatung kat sini. Salah satunya, yang paling besar kat depan. Siap gerak gerak tu. Lepas setel amik kek terus ke malay village. Makan tom yam, kangkung belacan, udang goreng tepung, mash potato for ziqri, spicy chicken chop for me, siakap tiga rasa, ayam black pepper, ang many more la.

Iqa dah tak tahan nak potong kek ja. Lepas dia makan cecepat dok sibuk ngendap kek dia. Kikiki. Waiter kat situ memang sporting abis.. siap nyanyi sesama tuh. Meriah sungguh. Iqa la yang paling seronot. Dah setel situ terus gi tesco la pulak. Iqa nak beli jajan kasi member dia kat sekolah esok. Aku?? Main game kat bawah, pasal aku bawak kamera gabak aku cam biasa. Malas nak simpan kat peti simpanan tuh>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
jom amik kek

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
semua suka hati tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ala pepatung kasi ong punya lepan itu sutela mall ma

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sudah sampai malay village

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
posing dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
dan lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
mama pun ada

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
nenek pun nak jugak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sempat main air tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucu ngan ziqri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
patung ni pun jadi mangsa jugak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
main air lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
adik inaz

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
meja ni iqa yang punya tau

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
adik pun ada share tau

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
posing jap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
the pinggan already coming lor

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tak abis abis ngan sirap bandung dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ziqri pun dapat kerusi cute

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ziqri pun nak makan jugak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
the food : kangkung belashan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
siakap tiga rasa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
udang goreng tepung

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ayam black pepper

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
telur bawang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tom yam seafood

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
aku nyer spicy chicken chop with black pepper

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ziqri punyer mash potato

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
pau kelapa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
dah start la tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
yummy.. tapi a bit pedas here nad there

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
aii.. ni nak makan ke idak nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sekali makan pau ajer daa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ok.. semua dah ada.. jom makan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
makan selaju roket tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
adik inaz di belakang gelas

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
yihuuu.. kek dah sampai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
jom nyanyi reramai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
suka betul wajah iqa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
♪♫♪ epi besday ♪♫♪

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tiuppp

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
dah leh potong

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
siap amik bideo tuh.. nanti aku haplod kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
aiikk.. apasal bukan gambo princess??

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
hahaha.. semua staff secret recipe kena sound aritu pasal kek princess tu.. rupanya selama ni diaorang buat kije backdoor.. sekali bos tahu.. abis semua kek princess aku.. yang best aku sempat argue ngan bos dia lagi tuh.. hehehe

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ceria nampak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
masa melantak kek

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
yummy

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
posing sebelum balik

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
all of us except two.. aku n ucu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucu gak tarak picas

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
the small family of us

Enjoice...Sharing is power!!!