mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Hari yang super menarik. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Hari yang super menarik. Papar semua catatan

Isnin, 18 April 2016

Hari yang super menarik

Hari yang super menarik

Hari yang super menarik. Hari ni memang super menarik. Seriously. Banyak perkara bukan setakat luar jangka malahan super adhoc!. Terbaeekkk!!!!. Kaki aku, toksah cerita. Semua dah tahu kot. Yang menarik pasal kaki aku adalah, aku dah mula tak makan ubat tahan sakit. So, pandai pandai la bahagi masa nak sakit ke, nak korner kanan ka, nak korner kiri ka. Ahahaha. Satu demi satu datang perkara luar jangka. Kaki aku. Toksah cerita. Dah lah bedung, angkat letak atas kerusi pulak. Ubat. Makan masa sahur tadi je. Ingatkan nak makan masa tengahari. Tapi tetiba pikir, teruskan aje lah. Banyak lagi benda lain boleh buat. Nak jalan pun kaki leh tahan sakit.

Petang. Aku layan jap dashboard. Baru dok seronok lebih kurang dapat call. Urgent meeting. aahh sudah. Layan. Dapat tugasan super adhoc. Hmmm... best jugak. Lama tak layan super adhoc cenggini. Terus buat kiraan. Ada 6. Terus contact orang berkaitan. Montaj, dokumentasi BTPN. Yang lain dapat dilaksana terus oleh SPM. Alhamdulillah. TQ semua unit media, TQ datin. Esok berkampung la sepagi kat sana. Sambil drive pun dah berapa call berlangsung. Dalam bilik meeting sms aje, pasal taknak ganggu meeting.

Balik. Terus sketch up sesikit. Cari jumpback. Terus mula. Sekali ziqri cakap. Bah, azan. Ye lah, kenapa. Astargfirullah. Kan aku posa. Udah. Capai jap sebikut ngan mamee lam peti sejuk. Sambung keje. Mama pulak sampai ke meja. Dah makan? Lum. Tak makan lagi? Adoila. Rentikan la. Gi makan dulu. Dah selesai aku send pada yang berkaitan baru le reti makan. Ntah bila nak ubah ni. Lam kepala cam dok terbayang ja lusa harus aku out nih. Kena jaga limit, kena jaga limit. K. Setakat ni semua yang leh setel dah setel. Yang lain kena atur sebaiknya dan gerak awal pagi esok. All the best! Ehem. Baru teringat nak makan ubat bengkak. Sori kaki.