mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label lagu raya. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label lagu raya. Papar semua catatan

Khamis, 10 September 2009

Lagu / muzik latar perbarisan rumah sukan



Susah jugak kan nak cari lagu atau muzik latar yang digunakan semasa perbarisan. Jenuh gak la carik lam internet. Segala mak nenek aku taip. Dari lagu kawad la, lagu perbarisan la; tu belum masuk youtube lagi tu. Hehehe.

Tapi last-last dapat gak dicari apa yang diidam-idamkan itu. Ada 9 lagu. Terima kasih kepada penyumbang lagu dan PPD Hulu Langat selaku pembekal tapak. Terima kasih la bebanyak. Sebab alang-alang dah jumpa aku pun share sekali la kat sini.

Track 1 ... Dengar | Download
Track 2 ... Dengar | Download
Track 3 ... Dengar | Download
Track 4 ... Dengar | Download
Track 5 ... Dengar | Download
Track 6 ... Dengar | Download
Track 7 ... Dengar | Download
Track 8 ... Dengar | Download
Track 9 ... Dengar | Download

Klik jer link kat atas ni. Kalau tak leh right-click track yang dikehendaki; pilih save target as.

Sabtu, 5 September 2009

Lagu raya???



Raya ada la dalam 2 minggu lagi kan. Pergi memna pun lagu-lagu raya dah mula berkumandang. Jadi aku pun nak la jugak memeriahkan blog ni dengan lagu raya. Enjoice...