mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label and. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label and. Papar semua catatan

Jumaat, 24 Oktober 2014

DIY film protector and soft case for SJ4000


DIY film protector and soft case for SJ4000. Ni ler gunanya mender yang aku beli kat daiso pagi tadi. All for the SJ4000 yang aku suka bawak gitu ja sekarang ni. Tapi ni kerja amatur lah kan. Siap ada bubble gitu. kui kui kui... will improve next! maybe.

Aeon Bukit Indah Shopping DIY stuff and minum minum


Aeon Bukit Indah Shopping DIY stuff and minum minum. Mama ajak lepak sini jap. Layan baju kebudaks dan bakal si comel. Sesambil tu layan transformer jap. Pastu cam biasa. Ke daiso. Carik barang yang best ikut mata aku. Dapat la beg kamera cenonet sama protector film untuk projek petang ni

Isnin, 20 Oktober 2014

Syafiqah and friends on Hari Anugerah Cemerlang SA Nusa Perintis


Syafiqah and friends on Hari Anugerah Cemerlang SA Nusa Perintis. Ni masa aku kasi kamera kat iqa ahad lepas. Posing sakan no.

Jumaat, 10 Oktober 2014

Final evaluation for Wana and Hakim


Final evaluation for Wana and Hakim. Semalam. Jumpa balik wana ngan hakim kat opis. Ada final evaluation ngan en firdaus. Sesambil dok nengok sistem. Sesambil dok amik gambo. Prappp... Huhuhu. Koyak la pulak aku nyer casing. Huhuhu...

Sabtu, 21 Disember 2013

Tesco heroes and friends figurin pen

Tesco heroes and friends figurin pen. Kuat betullah jodoh si woody ni dengan aku.. huhuhu.. nak captain america... apapun. untuk dapat 1 figurin ni korang ada dua cara. satu - 5 sticker + RM4.90. dua - cukup 10 sticker. Kalau nak yang murah amik ajer cara satu kan... nak lagi murah... satu susu dutch lady dapat 1 sticker tambahan. satu susu lam dua puluh hinggit. amik 4 bayo dalam 80 hinggit dan korang akan dapat for sure 5 sticker...

Tesco heroes and friends figurin pen stickers

Tesco heroes and friends figurin pen stickers. Penuh gak pun. Jom tuko. Tapi yang tak bestmya. Kita diberi kotak secara random. Tak tau la dapat yang mana satu kan. Aku rasa nak yang captain america. Tapi hari rasa cam kuat tul si woody ngan aku nih... nasib la kan...

Rabu, 7 Ogos 2013

Ipad mini : unboxing and preparing


Ipad mini : unboxing and preparing. Petang tu ada misi baru. Prepare ipad mini untuk pengarah. Huh. Pengguna tegar android kena setel ios tuh. Kalau dulu cam ko soh nikon user setting canon aaa.. leh gaduh tuh.. ahahaha. Eleh. Tu citer nikon canon. Ini, setakat perkara enteng ja... Read on...

Ahad, 2 Disember 2012

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready

Dah siap dah pun. Ready for tomorrow event.

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
the pelamin

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
main main lampu - kuning

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
lampu putih

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
meja makan

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
ada fountain

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
dah macam lam taman

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
right angle

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
meja kek

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
dah setel

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
the whole

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
right angle

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
left again

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
pelamin

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
right angle

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
pelamin

Ucus : The Pelamin and meja makan are ready
meja kek


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 7 Oktober 2012

Belang and anok anok

Picas setakat Sabtu minggu lepas. Lepak lepak depan umah diaorang..

mknace unlimited™ | Belang and anok anok
mari sini anok anok... kita nak glamer lam web ni ha

mknace unlimited™ | Belang and anok anok
serbu reramai

mknace unlimited™ | Belang and anok anok
seronok bermain tu

mknace unlimited™ | Belang and anok anok
sempat posing tu



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 12 Ogos 2012

New lampu and new kipas for new living room

mknace unlimited™ | the new lampu and new kipas for new living room
the new lampu
Petang semalam sempat singgah ke kedai lampu kat area kip mart tu. ala yang kat tepi jalan tu maaa... mau beli lampu and kipas untuk the new living room maaa...

So, kami pun masukla ke dalam. Punyala ramai manusia itu kedai punya dalam. Tapi yang melayu mau laya punya ada la dalam 5 keluarga maaa... Tak kisah la sapa mau laya kan. Kami pun terus cari kipas dulu maa.. beli kipas yang sama macam kat rumah di pulai perdana. Harga pun sudah naik maaa... Dulu, 4 tahun dulu, beli baru RM120 saja maa... Sikalang aaa.. sudah naik RM165 oooo... Takpa, masih mulah maaa... kasi angkat saja leeiii...

Next is the lampu. Punya cari, last last angkat yang sebelah kiri ni maaa... Harga RM398, diskaun 30% lagi, jadi RM278. OK ler tu. Ada 3 mode, mode LED (cam gambo kiri tu), mode lampu atas saja, mode lampu bawah saja dan mode semua mentol atas bawah except LED. OK! Setel. Jom kelik jom.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

orang toksah cerita la... cam sardin