mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bag. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bag. Papar semua catatan

Sabtu, 1 Disember 2012

Ucus : Bunga Telur Pindang

Bermula dari petang, jemaat tu penuh ngan aktiviti setelkan goodies bag; telur pindang, telur masin, bunga telur, sweets for kids, dan banyak lagi. Sampai penuh ruang tamu ngan goodies bag tuh...

Ucus : Bunga Telur Pindang
telur pindang yang dah siap diceduk keluar

Ucus : Bunga Telur Pindang
dimasukkan dalam air sejuk

Ucus : Bunga Telur Pindang
disusun pada bekas telur

Ucus : Bunga Telur Pindang
dua periuk beso tuh

Ucus : Bunga Telur Pindang
cup cakes pun ada

Ucus : Bunga Telur Pindang
telur masin untuk bunga telur

Ucus : Bunga Telur Pindang
telur pindang dimasukkan lam bekas telur dulu

Ucus : Bunga Telur Pindang
pastu masukkan lam bekas bersama buah

Ucus : Bunga Telur Pindang
bunga telur guna telur masin

Ucus : Bunga Telur Pindang
dah jadi macam kilang mini dah haa...

Ucus : Bunga Telur Pindang
barisan pembantu

Ucus : Bunga Telur Pindang
dah penuh satu ruang tamu

Ucus : Bunga Telur Pindang
bunga telur jenis gantung

Ucus : Bunga Telur Pindang
dah masuk jenis lain bekas telur


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Rabu, 29 Julai 2009

Getting ready for KL



Apa lagi nak bawak haaa.. Malas betul rasa nak berkemas ni. Main campak-campak jer masuk beg. Ala, bukan lama sangat pun; 3 hari jer. Campur tolak lam 2 hari jer jangkamasa mesyuarat tu kan.

Banyak gak benda yang bermain kat kepala. Antaranya.. nak bawak kamera ke tak nak? nak bawak ubat batuk ke tak nak? Memacam ler. Pergi jer ler. Bawak jer lebih kurang. Bodoh-bodoh pun esok campak ajer yang tak sempat nak pack masuk keter jer.