mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label berbuka puasa. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label berbuka puasa. Papar semua catatan

Rabu, 1 Julai 2015

Majlis Tadarus, Khatam Al-Quran, Berbuka Puasa dan Solat Terawih Asrama Negeri Johor peringkat daerah Kota Tinggi 2015


Majlis Tadarus, Khatam Al-Quran, Berbuka Puasa dan Solat Terawih Asrama Negeri Johor peringkat daerah Kota Tinggi 2015. Semalam berkesempatan ke SMK Tanjung Datuk, Pengerang, Kota Tinggi untuk majlis ini. Sempat berjalan meninjau keadaan Pengerang yang dalam proses naik taraf.

Sampai aje majlis tadarus sedang berjalan. Terus join bersama. Majlis berjalan lancar mengikut jadual yang telah ditetapkan. Cuma tak tahan sikit berjalan dari surau ke dewan makan asrama yang memang tak dijangka agak jauh ke belakang. Sekali pandang dari jalan besar tak nampak betapa besarnya sekolah ni. Selesai solat terawih sekali lagi kena bergerak ke dewan makan dan masa ni aku memang dah mula tak tahan.

Balik. Sampai rumah sama cam semalam. Around 12.30 am. Sakit terasa tapi abaikan dulu. Sengal kaki dah mula terasa masa sahur. Nak tak nak kena la makan ubat, kalau dah bengkak tak guna.

Sabtu, 4 September 2010

Berbuka di Katerina - Day 2

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 2 September 2010
Masa : 7.00 petang
Tempat : Hotel Katerina
Mood : Masih tak best

Sama cam semalam, masih lembab dan still kami makan kat bilik asing. Tapi petang ni cik Fauzi dengan cik Halil siap beli Cucur Udang, Karipap dan Popia goreng yang banyak. So, kitaorang tak kisah sangat dia nak serve lemau ker, lembab ker.. Lantak diaorang la. Tapi menu hari ni lebih best dari semalam. Kira orait la.. Bersyukurla dengan apa yang ada..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sekadar gambar hiasan.. Henpon ni milik si Lutfi hehehe

Enjoice...Sharing is power!!!