mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pusat pentadbiran. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pusat pentadbiran. Papar semua catatan

Sabtu, 10 Disember 2011

Putrajaya getaway



Singgah jap putrajaya on the way to bangi. Sesaja jengjalan. Kebudak suka hati kat dataran putrajaya. Happy tul nengokkan orang lain main kat situ. Ada main scooter, kereta control... Kalau kat nusajaya for sure kena tegur dah ni.

Apa pun happy la kejap merayap kat sini.

^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Sabtu, 18 Disember 2010

Jom merayap ke Kota Iskandar

Klik untuk gambar yang lebih besar
Cayalah.. mama tak pernah lagi sampai sini.. sian..
Habih ja kenduri terus gerak ke jusco. Kes adik inaz yang dah kemaruk nak makan derian tu lah. dan sekali lagi kami kecewa. sekelumit habuk pun tarak kat jusco. Ntah camner kat r&r pagoh leh ada derian sesat ntah.

Masa balik aku bawak ja semua gi kota iskandar kat nusajaya. nak ngubat hati yang luka la tu. hilang terus sedih dia. melompat sana, melompat sini. sukanya dia. tapi balik nanti for sure dia akan mintak balik buah derian tuh>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Harap harap ada la derian kat sini, pasal biasanya tempat lain tak musim kat sini bermusim jugak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Penuh dengan harapan menolak troli masuk ke dalam...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pulang pun dengan troli yang tarakpapayeiii.. siap bayar kat kaunter ekspress lagi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kita lepak kat sini aje la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ziqri pun tumpang gumbira tau

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mama dan en.ziqri yang nama jer duduk gelang patah, ni ler kali pertama sampai sini

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Posing reramai depan bangunan DUN

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
angkat ziqri ni sambil berposing

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
adik suka la kat sini

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
adik nak lari lari pastu terbang leh tak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
jom ke bangunan ni untuk closeup pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Posing dekat meriam.. tembakk!!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apasal ngan muka mama tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku pun sibuk gak nak posing ka

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Layan ajer la

Enjoice...Sharing is power!!!