mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label mknace unlimited™. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label mknace unlimited™. Papar semua catatan

Isnin, 24 September 2012

New Living Room 19/9 updated

Dah masuk fasa akhir untuk bab pembinaan. Pas ni dah boleh masuk part cantik mantik dah la...

mknace unlimited™ | New Living Room 19/9 updated
operasi tampal siling bermula

mknace unlimited™ | New Living Room 19/9 updated
dah nak setel dah operasi 'new living room' nih

mknace unlimited™ | New Living Room 19/9 updated
ok... lepas ni setel


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 23 September 2012

Legoland Getaway 18/9

Hari ni memberi pengajaran yang besar pada anak-anak aku. Dah pesan, abah sampai rumah semua dah siap. Ini tak, lepak lepak lagi. Sampai aje baru nak bersiap. Kisahnya last checkin kat legoland 5.30 pm. Kami sampai ngam ngam n bila orang depan kami scan dah 5.31 pm. So, sistem dah shutdown n we all cannot go in lah kan. Tu yang aku pesan pada anak-anak. Ingat sampai bila bila betapa pentingnya masa. Kita kat Malaysia ni sangat suka berlengah, tapi bila ada tempat yang cenggini, hmmmm... memang satu pengajaran yang berharga untuk mereka semua.

Ingat, masa itu emas. Masa tak akan menunggu sesiapa. Sesiapa yang tak dapat mengurus masanya dengan baik akan sentiasa berada dalam kerugian...

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 18/9
dah tutup dah untuk masuk ke dalam

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 18/9
semua dah setel.. tinggal kaunter tiket untuk buat annual pass jer yang masih buka

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 18/9
Hotel Lego yang bakal beroperasi pada tahun hadapan



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Lego Getaway 17/9 updated

Sekali lagi kami keluar pagi. Sarap dulu kat Gelang Patah sebelum gerak masuk ke Legoland. Lebih banyak permainan yang mencabar yang kami test. Dalam kul 2 pm baru kuar. Perggghhh... Panasssss!!!!

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
sarap dulu

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
mall of medini

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
yeay yeay dah sampai

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
isi butiran parent

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
tulis nama parent dan no fon, senang nak contact kalau hilang

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
posing ngan maskot lego
mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
ni ler sesatu mainan yang aku lum dapat main


mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
susah nak berposing ngan si ziqri nih

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
last last bertiga ajer la

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
dia pakai sensor, lalu depan alat, dia bunyi

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
mana ajer mata si ziqri nih

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
posing depan musical fountain

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
tak sempat posing
mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
ziqri dah lari


mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
sempat lepak lam rumah mainan

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
main keter penarik

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
ni yer cecara nak sambung duplo

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
sempat bertegur sapa

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
ambikkan lagi duplo kaler biru

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
cubaan ziqri

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
sambil main mata meliar aje

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
dapat la buat a b c

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
tengok la si ziqri nih
mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
mana ajer si ziqri nih


mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
ziqri ni ada ada aje
mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
beratur nak layan 4d


mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
larat ke adik nak tarik ni

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
mama dan adik

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
dah sampai atas lepaskan ...

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
iqa

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
snap sementara nunggu mama, iqa dan adik

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
seronok la dapat main panjat panjat ni yea

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
iqa ngan 'boyfriend' kata mama; padahal dah sah sah pompuan tuh

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
ingatkan dragon kecik ni tak ramai... sekali...

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
leh tahan gak line dia

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
hehehe

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
snap masa menunggu giliran

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
dapat main yang kecik dulu pun kira ok ler

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
cewah... memasing posing

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
paling strict pasal ketinggian kat sini.. dah la tinggi lak tuh

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
posing pun jadi la dulu

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
aku tunggu luar ngan ziqri dulu

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
dah mula gerak

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
terjerit jerit mama dia

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
Siap buat lambang lego tuh

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
readyyyy...

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
masih boleh buat peace lagi tu

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
pusing jangan tak pusing

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
suka la tu

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
wooopiieeee

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
baru terasa memusingnya tuh

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
jom kita posing lagi
mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
rasanya nanti penuh ngan gambo kami jer 4sq


mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
boh la lagi sedas depan pintu masuk nih

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
orang mula ramai, kami mula kuar

mknace unlimited™ | Lego Getaway 17/9 updated
posing depan sign mall of medini



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free