mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sms. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sms. Papar semua catatan

Isnin, 16 November 2015

Semakan SMS Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2015

Semakan SMS Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2015

Semakan SMS Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2015


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 3 Januari 2015

Awasi sindiket penipuan berkenaan BR1M

Awasi sindiket penipuan berkenaan BR1M


LHDNM telah mengesahkan bahawa pihak mereka TIDAK mengeluarkan apa-apa e-mel atau pesanan ringkas melalui pegawai LHDNM (secara individu) kepada pemohon atau penerima BR1M.

JANGAN JADI MANGSA!
Awas terhadap sebarang penipuan berkenaan BR1M melalui panggilan telefon, sms, e-mel dan surat.
Berhati-hati!

JANGAN DEDAHKAN maklumat sulit anda kepada mereka yang diragui.
Sekiranya anda menerima sebarang panggilan telefon, sms, e-mel atau surat yang meragukan, jangan berikan maklumbalas.

Sila dapatkan pengesahan daripada LHDNM melalui talian 1800-88-2716 terlebih dahulu.


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 25 November 2014

Semakan SMS Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2014

Semakan SMS Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2014



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 17 Disember 2013

Semakan Keputusan Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) 2013 secara SMS

Semakan Keputusan Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) 2013 secara SMS boleh dilakukan bermula 10.00 pagi, 19 Disember 2013 hingga 11.59 malam, 25 Disember 2013.

Anda perlu menaip mengikut format berikut :

PMR<jarak>No KP<jarak>Angka Giliran

dan SMS ke nombor 15888

Rabu, 6 Oktober 2010

Benchmarking Ganu - Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 Oktober 2010
Masa : 2.15 petang
Tempat : Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu
Mood : Hmmm.. Quite good

Boleh tahan jugak la. Tapi disebabkan berkongsi tempat dengan Wisma Persekutuan, tempat parking nampak fully loaded; kena pulak dengan tempat yang bebetul ditengah-tengah kuala terengganu. sama macam kat JPNT tadi, layanan yang diterima memang sangat bagus. Dia punya presentation pun menarik, banyak inovatif yang dibuat, yang paling aku suka sms infoblast tu. Balik nanti memang cadang nak try jugak la. Satu langkah kalau web sekali lagi kena hack kan..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
2.15 petang.. Kami tiba ke wisma persekutuan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni la bangunan wisma persekutuan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
PPDKT terletak depan bangunan dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
asal dulu ni adalah bangunan jpn terengganu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mula mengambil tempat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucaptama dari PPD

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah macam sidang akhbar pun ada.. penuh reporter

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni ler netbook kerajaan terengganu yang diagih pada semua pelajar terengganu tahun 5 dan 6 tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pindah ganu beh gak ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucap balas dari Pn. Bahariah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bertukar cenderamata

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni nak nunjuk kat orang kampung kata En. Lutfi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makan time

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Seronok sungguh wakil JB yer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En. Lutfi ngan tapai kegemaran dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah selesai semua..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sempat lagi kami interview pegawai maklumat dia..

Enjoice...Sharing is power!!!