mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label malaysia boleh. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label malaysia boleh. Papar semua catatan

Sabtu, 18 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Malaysia Vietnam Part 2

Klik untuk gambar yang lebih besar
Gambo dicilok dengan jayanya dari web rasmi suzuki cup
Walaupun aku terpaksa melayan game ni kat web rasmi ja.. (tensen ni tau) tapi semangat aku tetap membara. Harapan nak nengok pemain bermain dengan mata kepala tetap diteruskan jugak. Sampai ke masa rehat usaha masih sesia. Nama ja dok malaysia, tv aku masih tak dapat nak cenel ke tv1 jugak. Online pun hampes. Nak tak nak layan kat web rasmi ja la.

Walaubagaimanapun, tahniah pada team malaysia dengan keputusan 0-0 menentang Vietnam malam ni. Anda Bolehhhh!!!! Tahniah... Malaysia ke Final dengan agregat 2-0. Hidup sukan untuk malaysia. (Lama tul tak ucap ayat nih)


Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 16 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Indonesia Filifina

Klik untuk gambar yang lebih besar
Gambar dicilok dari Velasrizal Studio. Tumpang kopi aaa..
Tak banyak sangat nak cerita. Just hapdet keputusan ja. Ni sapa yang menang ni akan bertemu dengan team Malaysia nanti kat Final.. Cewahh cakap gaya yakin ja kan.. Harap harap Malaysia main dengan power masa kat Hanoi nanti kan. Baru boleh masuk Final maaa..

Apa pun balik ke keputusan perlawanan malam ni.. Keputusan Indonesia 1 - 0 Filifina.
Cukupla tu sebijik ja dari Cristian Gonzales minit 32 kan.

Kita nantikan pulak perlawanan malaysia di hanoi 18 Disember nih.. Malaysia Bolehh!!!
Enjoice...Sharing is power!!!