mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Almera pancit. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Almera pancit. Papar semua catatan

Jumaat, 26 Ogos 2016

Almera pancit


Almera pancit. Ngam ngam selesai majlis perjumpaan bersama menteri, telefon aku bunyi. Alamak. Tayar almera pancit daa... Terus blank jap. Kekeke. Badan aje ada kat situ. Kepala hotak dah sampai gelang patah dah kot.  Semua masuk telinga kanan, tak sempat masuk kot. Tu macam acuh tak acuh ja aku. Sib baik majlis semua dah selesai. Plan dah macam macam. Sampai gelang patah aku balik dulu. Amik pam. Terus gi sekolah mama. Sib baik kereta kat sekolah. Pam. Cam tak masuk ni. Aku target sahih paku ni. Keluarkan semua alat. Baru ja cabut cover mama sampai. Last last aku kasi ja kunci kereta aku soh mama balik. Aku bawak je kereta ke kedai tayar terdekat. Sib baik lam 300 m gitu. Sampai situ. Terus diaorang  check. Sahih paku. Kekeke. Setel.

Yang tak best. Kepala hotak aku memang seriously blank sampai la ke kedai tayar tu. Bila aku dah set target, yang aku tahu adalah target tu kena berjaya. Yang lelain tu memang bolayan la. Huhuhu. Baru nak bukak pokemon baru sedar semua benda aku lam kereta aku yang aku soh mama bawak balik tadi tu. Adoyaiii.. Yang aku tahu semua setel je. Huhuhu. Dah rugi tak dapat tangkap pokemon kat kedai tayar. Wakakaka!

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,