mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label masterchef malaysia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label masterchef malaysia. Papar semua catatan

Ahad, 8 Januari 2012

Masterchef Malaysia : Finale

Klik untuk gambar yang lebih besar
Santapan penamat : siapa bakal juara
Awal awal lagi aku target Wahidan menang. Tak kira la orang kata apa. Memang Ezani nampak lebih mantap, sentiasa konsisten. Tapi bagi aku Wahidan boleh jadi juara. Bila dia perform memang dia perform habis. Harap dia tak bengong ja la malam ni..

ps : aku takde astro... kekeke... tapi aku tak pernah miss pun layan program astro... yang aku ada cuma ariel tibi empat tingkat, dan satu full hd rmvb player.. thanks to the technology

pss : sib baik sorang lagi yang aku sokong dah terkeluar. Sapa lagi kalau bukan saiful.. Kalau tak.. meraung semua orang.. masterchef orang biasa biasa ja..

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 24 November 2011

Masterchef Malaysia Impian Rasa full

Ok! Lagu biasa dah taruk. La ni lagu penuh dia. Rupanya si Fina ngan Hazama yang nyanyi lagu ni. Betul la kata pengkritik, dan memang aku setuju pun, sebutan fina memang tak jelas dan feeling omputih cenggitu. Susah nak tangkap babe!!! Apapun... Layannnzzzz...

Published with Blogger-droid v2.0.1

Impian rasa lagu tema masterchef malaysia

Pasal kebudak ni suka sangat lagu ni, aku pun taruk sajalah singh. Siap taruk subtitle gitu. Ok.. Nyanyi reramai.
Published with Blogger-droid v2.0.1