mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Dominasi Man U. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Dominasi Man U. Papar semua catatan

Sabtu, 9 April 2011

Dominasi MU di malam Hari Keluarga PPDJB

Klik untuk gambar yang lebih besar
Habis semua tempat dipenuhi jejaka jejaka tampan bert-shirt MU..
Semalam, sebelah malamnya; satu jamuan + hari keluarga untuk PPDJB telah dijalankan bertempat di, PPDJB sendiri. Makanan melimpah ruah, semelimpah team MU yang turut sesat di majlis malam tu. Aku pun dengan sendiri terjebak juga dalam team ni. Nak wat cemano, belasah ajer la.

Makanan memang la banyak sangat, dari derian, kacang pol, mee rebus, ayam, sate, jagung yang semua dibakar enak. Kembung perut aku sampai ke tengahari tadi. Erkkk.. Alhamdulillah.. Hehehehe.. Malam tu juga turut diraikan staf yang sudah bersara dan mantan PPDJB yang sekarang dikenali sebagai Timbalan Pengarah Hal Ehwal Murid, Bahagian Sekolah Harian KPM. Jeles nengok hadiah diaorang yang tahap gaban tu.. Majlis habis lebih kurang jam 10 malam. apa pun.. baju mu jugak yang mendominasi majlis tu.. yang penting AON tuh.. hahaha..

Browse ke bawah untuk 12 picas lagi ATAU
Klik sini untuk keseluruhan picas malam tu



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
wauuu.. memang abis meratah jer la malam nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tuan timb pengarah dah tiba

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bersama ketua ketua unit

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sebahagian yang hadir

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
pembuka acara

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
yes encik vijay, satu lagu aaa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
team MU ni ada di mana mana hatta diceruk dapur sekali pun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
siap kiss kiss yang tak tahan ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucapan timb pengarah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
penyampaian cenderahati kepada yang dah bersara

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
yang baru bersara lagi besar tu hadiah nya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
juga pada timb pengarah kita


Enjoice...Sharing is power!!!