mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label budaya. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label budaya. Papar semua catatan

Selasa, 17 Disember 2013

Panggung Budaya Putra

Panggung Budaya Putra. Letaknya lam kawasan dewan raya bandar putra jugak. Nice place.

Khamis, 20 Ogos 2009

Malam Apresiasi Seni - Full Dress Rehearsal



Tak sempat lagi nak hapdet Malam Apresiasi Seni yang penuh lagi. Tak sempat maaa.. Gambo manyak sangat ambik semalam. Balik jer dah kul 12.00 malam. Terus tertidur. Ingat dapat review kat sekolah tadi, tapi memacam la nak kena settle. Ye la, dua hari tinggal sekolah. Petangnya lak kena jadi fasi laman web panitia. Memang tak sempat. Buat masa ni tengok dulu la yang Full Dress yang sebelah pagi nyer dulu ekkk...

Yang best masa ambik ni, aku sempat cakap ngan tajul; tak jadi malam ni, ni semua leh topup masuk. Sekali mana boleh maa.. malam punya lagi colourful. Tudung ilang, spek ilang. Berubah habis.. Layan dulu la yeeee...


Foto montaj