mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Gerai Mee Udang Tiram duku. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Gerai Mee Udang Tiram duku. Papar semua catatan

Jumaat, 26 September 2014

Edisi purba : Berjimba-jimba di King's Hotel, Ayer Keroh, Melaka


Edisi purba : Berjimba-jimba di King's Hotel, Ayer Keroh, Melaka. Ini kisah lama. Kisah kami sebelum ke taklimat pemantauan SPS. Layankan ajer la picas yang tak larat aku sendiri nak nengokkan nih.

Selasa, 13 November 2012

Simple lunch at mee udang pak alang

Berenti lunch jap kat sini. After this, going to another SKM school maaa... Boleh tahan. Agak ramai orang sebab memang masa peak hour. Lunch time. Bukan melantak mee dah lagi, tapi melantak udang... kekeke








Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Khamis, 17 Mac 2011

Jom ronda-ronda : Mee Udang Tiram Duku

Klik untuk gambar yang lebih besar
Sarapan pagi dulu noo..
Lepas ja nengokkan kereta savvy dah masuk lam bengkel untuk full inspection, kitaorang pun mula la kuar untuk sarapan pagi. Lupa nak cakap, memang kitaorang pergi dua kereta. Livina, yang aku paksa mama bawak dan savvy yang aku sendiri bawak. Memula target nak makan roti jala, sekali kedai tutup daa..

Gerak ke gerai depan kfc la pulak. Sekali aku ajak semua naik kereta balik, terus gi tiram duku. Alang alang nak makan, kita makan baeekkk!!! punya.. So terus ke tiram duku. Order semua tahap sesukahati. Aku mintak koey teow goreng sama air lemon laici selasih, iqa mintak nasi goreng sama sirap bandung, share sama adik, mama order teh tarik sama mee goreng, siap ziqri diorderkan mihun sup. Tak cukup ngan tu, order udang sambal; dan bungkus mee bandung dan mee goreng.

Pergghhh.. yummy.. Semuanya baru RM25++. Tu yang aku kata, nak makan biar sedap dan berpatutan. Belasah jangan tak belasah.. ehem ehem.. gambo semua pakai henpon cap ayam aku ja..

Browse ke bawah untuk 7 kepin gambo lagi..



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom kita ngoder makan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
nengok la air spesel aku tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sesaja ambik gambo sambil bawak ziqri jengjalan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
jalan yang sunyi dan berliku ke arah tiram duku / ptp

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
udang sambal.. RM4 sepinggan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ziqri punya bihun sup

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
last last semua pakat serbu


Enjoice...Sharing is power!!!