mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label smk. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label smk. Papar semua catatan

Sabtu, 25 Mei 2013

Latihan Dalam Perkhidmatan SMK Taman Nusajaya : Pembinaan Blog


Latihan Dalam Perkhidmatan SMK Taman Nusajaya : Pembinaan Blog. Dua hari cikgu cikgi SMK Taman Nusajaya berkampung. Berkampung belajo buat blog. Hmmm.. menarik gak kan. Boleh la. Layan blog mama pun nampak ok. Hahaha... maybe pasal aku pun masuk menyelit gak. Ahahaha... Camno aku ado gambo gambo nih. Pasal henpon mama memang aku taruk dropbox. Amik gambo, auto masuk lam akaun aku. Kira cam tak caqya bini ka? Tak la... mudah sikit. Setel masuk akaun terus aku delete dari phone. sama la cam henpon aku. kan senang. kalau tak asyik dok kata henpon penuh la, camno nak transfer la. ahahaha... read on...

Sabtu, 15 September 2012

Moh memantau Batu Pahat

Awal aku sampai pagi tu. Berkumpulnya jam 10 kat PPD Batu Pahat. Pasal datang terawal sangat, pi makan nasi lemak kat bandar. Pelik jugak si tukang kira. Makan bertiga, lebih kurang RM3.50 sorang termasuk air, sekali total RM8.50. Huh... Bior betul dik...

Setel kat situ, singgah pasar karat on the way balik. Just sekali lalu jer. Tak beli apa pun. Just nak tengok sight ajer la. Ni adalah team dari rengit. Rupanya sebelah pagi diaorang ke pekan batu pahat. Tengahari baru balik semula ke port. Orang leh tahan gak ramainya. Cuma barang-barang kecik dibawaknya.

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pasar karat batu pahat
antara barang yang dijual di sini

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pasar karat batu pahat
tapak dia sebelah tokong cina arah ke sk bandar

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pasar karat batu pahat
deretan pengunjung cum pembeli

Kul 10 pagi semua berkumpul di PPD Batu Pahat. Sedikit perbincangan antara semua yang terlibat sebelum ke SMK Tinggi Batu Pahat. Tengok tapak cadangan baru di sebelah PPD, then terus ke sekolah. Kat sekolah sekali lagi tengok tempat yang dicadangkan oleh sekolah. Dah dapat kata persetujuan, baru kontraktor dipanggil untuk ukur tapak dan tengok signal. Alhamdulillah semua ok.

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pemantauan smk tinggi batu pahat
perbincangan dengan pentadbir sekolah

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pemantauan smk tinggi batu pahat
bersama pengetua dan pentadbir yang lain

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pemantauan smk tinggi batu pahat
sekolah menengah kebangsaan tinggi batu pahat - bangunan warisan

Kebetulan dapat call pulak dari SK Bandar. Ada team ytl turun untuk semak coverage. Sahih la pasal nak cari tapak baru sebab smk tinggi takde tempat strategik pada awalnya kan. So, terus ke sana. Kensel SK Bandar sebab kita dah dapat tapak baru di smk tinggi batu pahat. So, kes tutup, and menara akan dibina di smk tinggi di tempat yang dipersetujui bersama dengan pihak sekolah tadi.

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : the ytl team
team ytl



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Khamis, 31 Mei 2012

Lawatan sekitar SMK Taman Damansara Aliff

Sekolahnya besar. Fasiliti memang terbaeekkk!!!!. Ronda satu sekolah sesambil memantau kondisi.

Via x8jer







Isnin, 15 Ogos 2011

Lawatan kerja KPPM ke SMK Gelang Patah

Hari ni, alhamdulillah, lawatan kerja KPPM ke SMK Gelang Patah berjalan lancar. Sebaik tiba di lapangan terbang senai, rombongan terus bergerak ke gelang patah. Majlis bermula dalam 4.15 petang. Terus mula dengan bacaan doa disusuli dengan taklimat oleh pengetua. Majlis turut dihadiri 4 pengetua dan guru besar sekolah amanah yang lain. Target utama adalah untuk meninjau suasana di sekolah amanah dan isu yang ada. Alhamdulillah semuanya ok. Majlis tamat around 6.15 petang.
Published with Blogger-droid v1.7.4