mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label motivasi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label motivasi. Papar semua catatan

Rabu, 5 Disember 2012

Mesyuarat Penyelarasan GM1M Kebangsaan : Motivasi GM1M

Malam semalam merupakan malam pembukaan mesyuarat. Majlis dimulakan dengan taklimat ringkas daripada En. Saiful Effendi bin Mohd Zahari, Unit Kaunseling, Sektor Pengurusan Kaunseling Dan Disiplin BPSH. Majlis seterusnya diisi dengan sesi Motivasi oleh Dato Haji Mazlan bin Mohamad, Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian. Banyak yang dikongsi terutama berkaitan merapatkan perpaduan dan gembleng idea antara 2 generasi sedia ada, x dan y; dalam kesediaan untuk membentuk generasi z dengan penerapan nilai.

Mesyuarat Penyelarasan GM1M Kebangsaan : Motivasi GM1M
taklimat ringkas oleh en. saiful effendi

Mesyuarat Penyelarasan GM1M Kebangsaan : Motivasi GM1M
ketibaan pengarah bpsh

Mesyuarat Penyelarasan GM1M Kebangsaan : Motivasi GM1M
motivasi oleh pengarah bpsh

Mesyuarat Penyelarasan GM1M Kebangsaan : Motivasi GM1M
menarik, sangat menarik

Mesyuarat Penyelarasan GM1M Kebangsaan : Motivasi GM1M
penggerak kl

Mesyuarat Penyelarasan GM1M Kebangsaan : Motivasi GM1M
sebahagian peserta

Mesyuarat Penyelarasan GM1M Kebangsaan : Motivasi GM1M
row pertama

Mesyuarat Penyelarasan GM1M Kebangsaan : Motivasi GM1M
row seterusnya


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Isnin, 3 Ogos 2009

Kem Bestari Akademik Tahun 5 dan 6 2009



Punyala banyak yang nak diproses, tak tau nak mula yang mana dulu. Last-last pilih kem motivasi ni dulu. Sebab apa? Sebab dia yang paling sikit kan. So, enjoy the pic..

Kursus ni dibuat pada hari Sabtu lepas. Aku memang bertugas kat Kuo Kuang 2 pagi tu, amik gambo penerima APC. Habis semua lam kul 12. Lepas makan baru balik ke sekolah. Tengok macam best jer aktiviti yang dijalankan. Ada masa free sikit baru turun tengok aktiviti. Ye lah. Gambo penerima pun nak kena proses kan. Pesan kat kak Mahdalena kalau dah mula penutup jangan lupa panggil.

Sekali nengok jam dah dekat kul 4. Sekali turun ke dewan nengok dah nak abis dah pun program. Call kak Mahdalena pun tak angkat. Nasib baik sempat. Call tajul ajak turun amik gambo sekali. Member dah tak nak. Gambo banyak lagi ni nak milih katanya. Ko tu yang cepat sikit kat bawah nun. So, susun jer budak; snap-snap. Terus balik sambung kerja kat atas..

Foto montaj