mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Langit kembali suram. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Langit kembali suram. Papar semua catatan

Rabu, 25 Mei 2016

Langit kembali suram

Langit kembali suram

Langit kembali suram. Ingatan pada diri aku balik je ni. Dua minggu kebelakangan ni, sejak aku dah makin OK. Banyak benda yang aku dah makin lupa buat. Terutama senaman kaki tu. Hehehe. Betul la cakap fisio tu. Masalah aku bukannya otot. Tulang. Sakit dia akan on and off. Tetambah bila aku dah lupa diri macam seminggu dua ni. Merayap sana. Merayap sini. Macam takde pape. Kalsium pun dah mula lupa ambik. Hahaha. Ada hati pulak nak merayap ke KL hari sabtu ni. Dan balik hari drive sendiri. Gatal jari pulak ngisi JBK semalam. Adoilaaa... Lupa dunia sungguh. Balik PKG semalam. Tido. Lain macam pulak rasa kaki tu. Baru la teringat nak tampal acustop semula. Tapi kalsium tetap lupa nak amik. Bangun pagi ni memang terasa sakit lama tu. Meeting putrajaya pulak tu pagi ni. Terdengkot balik la aku hari ni. Huhuhu. PS : Baru terasa nak buat 360 kat laman tetengah roundabout depan E8 tu. Hahaha.

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,