mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kreatif. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kreatif. Papar semua catatan

Khamis, 25 September 2014

Handphone kertas adik inaz


Handphone kertas adik inaz. Semalam. Terperasan benda ni atas meja kerja kebudaks ni. Adik inaz punya kerja ni. Ni menunjukkan keinginannya yang amat sangat dengan handphone. Tu lah budak sekarang. Tapi respek sebab dia cuba buat sendiri apa yang dia hendak. Mesti berangan masa main ni. Tapi. Still bukan masanya ya adik inaz.

Ahad, 30 September 2012

Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2

Perbengkelan disambung. Hari ni storyboard yang dibentang semalam mula menampakkan hasil. Tahniah pada semua. Facebook Mygosscon Johor turut dibina untuk memudahkan perbincangan kumpulan. Caiyok!!!

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
mencari pandangan dan bahan

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
storyboard dilakar

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
bertukar lagi nampaknya ahli kumpulan nih

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
pandangan dari kumpulan lain turut dititikberatkan

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
dengar apa cikgu minta betulkan

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
jalankan ikut tugasan yang dah diagih oleh guru

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
semua dah mula menjalankan tugas masing masing

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
semua tekun membuat penelitian pada projek

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
sampai cenggitu sekali

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
menambahbaik

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
pakai open shot untuk edit video

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
tekun meneliti apa yang masih perlu ditambah

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
laksana ikut storyboard

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
bincang balik

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
simple project, just using impress jer.. nice

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
lukis, lukis jugak; sumbat telinga, sumbat telinga jugak

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
perghhh.. hasil tangan dia

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 2
tekun meneliti hasil kerja pelajar



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1

Minggu sebelumnya dah bincang ngan firdaus. Kena kumpulkan juga sekolah yang akan mewakili johor. Sekurang-kurangnya, mereka akan dapat share idea dalam bengkel tu nanti. Disamping tu kita dapat guide dalam penyediaan dokumen wajib sebelum dihantar secara pukal ke KL nanti. 8 sekolah terpilih berjaya dikumpulkan dan sesi taklimat dijalankan pada hari senin tu. Boleh tahan. Cuma yang tak tahan... tak banyak software dalam open source yang dapat menampung idea peserta yang memang mantopsss...

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
selamat datang ke bengkel multimedia kreatif

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
ucaptama dari ketua sektor

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
minum pagi dulu

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
taman putri

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
perbincangan ngan en firdaus

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
sultan ismail

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
sekolah seni

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
sesi perbincangan

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
taman putra kalau tak silap

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
tun fatimah

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
penggawa timur kalau tak silap

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
permas jaya, kalau tak silap aku

mknace unlimited™ | Bengkel Multimedia Kreatif JPN Johor 2012 : Day 1
selesa jaya 2



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 4 Disember 2010

KIK 2010 - Midnight supper

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 1 Disember 2010
Masa : Lepas ja abis sesi dialog ngan cik ajni tadi
Tempat : restoren kat bawah tesco bukit tinggi
Mood : Dah tahap nyampah dah ngan makanan kat hotel nih

Abis ja majlis malam nih..lepak lepak jap ngan ajni. Tu pun aku yang minta tolong sikit ngan dia, pasal si is la. Borak lebih kurang. OK.. dah setel problem. Alhamdulillah.. Tunggu ja la si is bertindak nanti.

Pastu cik napi dah ajak sumer kuar gi makan luar. Dah boring ngan makanan kat sini. So berarak la kami reramai ke sana. Semua pakat makan dengan gumbira.. Ye lah.. Esok dah nak tau dah sapa yang juara kan. Pastu dah balik. Tak salah malam ni kita bergumbira jap.. Lagi pun perut pun memang lapo nih.. walau baru habis majlis makan malam!

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En. iskandar berlatarbelakangkan hotel premiere.. no flash maaa...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah sampai dah restoren nih.. ayuh kita order

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bagi big boss order dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengak nengok senarai sms diterima sebelum mengorder

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tambah lagi aaa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesi menunggu order sampai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Azam ni apa hal ya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok brader kat belakang tu ha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Leh tahan pengunjung kat sini

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bos punya dulu dah sampai.. halamak.. cam best la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bila la kita punya nak sampai nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku nyer sup pun dah sampai.. yihuuu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK bos.. sedap kan.. sedapp

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sup cendawan aku

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sementara tu yang lelain dok nunggu roti nan sama ayam tandoori

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah.. leh balik bilik dah.. tido ka?? lum tentu beb..

Enjoice...Sharing is power!!!