mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label GDEX Delivery Service You Trust?. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label GDEX Delivery Service You Trust?. Papar semua catatan

Khamis, 16 Oktober 2014

GDEX Delivery Service You Trust?


GDEX Delivery Service You Trust? Nampaknya sekali lagi aku terkena. Maybe sebab dah lama aku tak beli barang pakai courrier memahal ni. Aku dulu dah serik ngan courrier memahal ni. Sebab. Diaorang memang out bab cari jalan ke rumah aku. Pernah aku cakap ngan seller. Pakai poslaju ja. Jamin aku tak risau pasal barang tu. Ni. Sampai 9 hours just to find my home. And still tak jumpa? Pastu tak reti nak call nombor customer pada package? Pelik kan. Dah sah sah ada semua maklumat penting customers pada package. Pun tak reti lagi ke nak call kalau sesat. Call customer service. Dah tutup dari jam 7pm. Seriously? Yang tukang ngantor jam 7.37 baru nak hapdet. Sedang dia nyer hq tutup jam 7. Marbeles. Beri beri marbeles.


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free