mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Claim. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Claim. Papar semua catatan

Khamis, 15 Januari 2015

Claim Insuran cermin di Dr Cermin Nusa Bestari


Claim Insuran cermin di Dr Cermin Nusa Bestari. Hari ni lepak jap kat Dr Cermin Nusa Bestari. Nak claim cermin yang sepatutnya dah lama aku buat. Takpe lah kan. Kurang-kurang sampai jugak aku ke sini. So. Ada beberapa dokumen yang diperlukan sebelum dapat teruskan. Dokumen itu adalah :

  • Geran kereta (both side)
  • IC Owner (both side)
  • Lesen owner (both side)
  • Polisi insuran (of coz la kan dan pastikan yang korang memang cover insuran cermin)

Nak jadi cerita... dokumen aku tak lengkap. Kurang satu. Jeng jeng jeng... geran. So, apapun towkey tetap teruskan proceed the pre process. Semak ngan insuran gedebak gedebuk. Setel. Cuma aku kena bawak geran. So, buat new appointment esoknya. Balik. Cari geran. Sampai aku baru sedar yang aku tak pernah pegang pun geran nih. Pergghhh!!!! Call bank. Dia akan fax. Sib baik aku ada fax kat rumah. Banyak ni jasa fax aku nih. Cayang bucuk muah muah. Setel. Tinggal nak gi tukau cermin ja esok. Terbaeekkk!!!!