mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Minggu 1. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Minggu 1. Papar semua catatan

Sabtu, 3 Jun 2017

PROGRAM TADARUS AL-QURAN KAKITANGAN JPNJ RAMADAN 2017 : Minggu 1


PROGRAM TADARUS AL-QURAN KAKITANGAN JPNJ RAMADAN 2017 : Minggu 1. Alhamdulillah. Selesai minggu 1. Program ni dijalankan setiap hari kecuali Khamis bermula 28 Mei bermula jam 7.45 hingga 8.15 pagi. SPMICT diletakkan satu kumpulan dengan pejabat pengarah dan timbalan. Jadi. Tempat yang paling sesuai of coz la Bilik Mesyuarat Selasih. Pembimbing kami ustaz Mohd Hanafi.

Sabtu, 30 Januari 2016

Maharaja Lawak Mega 2016 : Minggu 1

Maharaja Lawak Mega 2016 : Minggu 1

Maharaja Lawak Mega 2016 : Minggu 1. Hmmm... Apa ekk nak komen. Nak komen lelebih pun, aku sendiri tak tengok. Senang kata, aku tak sedar pun MLM2016 ni start semalam. Kali ni takde hotseat or whatever. Terus mula dengan 15 peserta yang mana 2 daripadanya peserta solo. Tunggu la aku layan dulu, nanti baru leh komen lebih-lebih.

#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

Sabtu, 15 November 2014

Kepoh dan Sayot tersingkir dalam Maharaja Lawak Mega 2014 Minggu 1


Kepoh dan Sayot tersingkir dalam Maharaja Lawak Mega 2014 Minggu 1. Layanzzz... BTW picas dikongsi dari FB Maharaja Lawak

Sabtu, 17 November 2012

Maharaja Lawak Mega 2012 : Minggu 1



Maharaja Lawak Mega 2012 : Minggu 1

Dah mula pada malam ni. Masi suam suam kuku lagi. Bagi aku yang menyerlah malam ni adalah Jozan dan Jambu la. Yang lain a bit warming up. Penyingkiran tiada untuk 3 minggu pertama ni. Thanks jugak pada astro yang bagi kami yang takde astro ni tengok free kat youtube secara live streaming. Wat la lagi amal jariah cenggini selalu. Banyak pahala wooo.. K. Sebelum last diumumkan 3 peserta tercorot dan 3 peserta teratas.

3 peserta tercorot : R2, PiMai dan Da Di Du
3 Peserta teratas : Jozan, Boboi dan Jambu

Best. Lagi best kalau tukau pengacara. Kekeke... Gambo dishare dari astrogempak ya.

Let's get to every team...

Balas
Cam biasa. Lawak double meaning yang super duper keji. Tak tahan / tak terkata bila iqa tanya apa yang diaorang maksudkan tu. Aku lagi suka team Mamu untuk calon hotseat. Nak buat camner juri lagi suka Balas kan.
Saywho
Lawak tak berapa nak fokus. Memula masuk ngan jalan cerita Adam dan Hawa. Pastu... ke laut cam biasa..
Shiro
Agak menarik. Selalu bawak sesuatu diluar kotak. Cuma ajak cam a bit lupa here and there.
R2
Lawak sembang sembang like always. Kena ubah sikit kalau nak survive
Sabon
Team baru hasil pecah Osbon dan Pimai. Agak cun jugak. Nice.
Da Di Du
Lawak lama yang bagi aku dah dengor sampai aku dah taknak dengor dah. Berulang kali dah aku dengo lawak ni.
The Bandung Jokers
Loh... Ingatkan lagu mana dia tukau cepat. Rupernye ada kembo.. Tak tahan dengokan gelakan dia tu... times two pulak tu
Jozan
Paling kelako malam ni. Siap tiru awie tu. Sampai meleleh air mata awie layan mamat berdua ni. Memang terbaeekkk!!!!
Pimai
Sian aku nengokkan Pimai nak survive lam rancangan ni. Masih tokleh keluar dari kepompong lama.
Boboi
Ada boboinga la pulak.. dan jugak anak bekas penjual gelang yang sekarang jual mface... kekeke...
Jambu
Still ngan lawak ganasss... Memang ganas.. AC pun tak berani nak memain ngan depa ni wooo...

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 15 Januari 2012

Gelanggang Raja Lawak 6 : Minggu 1



Hmmm... Susah nak cakap. Mungkin masih baru kot. Tapi pasal aku dah nengok Al kisah raja lawak sebelum ni, bagi aku la, macam tengok rewind la pulak lawak lawak malam tu. Boring pun ada.

Takkan pakat bawak balik lawak lawak masa audition kot. Aku memang tak suka nengok rancangan ulangan, tetambah kalau lawak yang tak berapa nak lawak cenggini. Apapun ada jugak yang memang menyerlah malam tu.

Tiga terendah malam tu jatuh ke King, Zero dan Skema. Dah la lawak ulangan. Sib baik takde penyingkiran minggu 1 ni.

Ps : peserta solo ni cam familiar habis...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway