mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label at. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label at. Papar semua catatan

Jumaat, 7 Ogos 2015

Eating out at nusa perintis before activities


Eating out at nusa perintis before activities. Cam biasa. Roti tampal. Bungkus lontong. Layannn...

Isnin, 12 Januari 2015

Back to School 2015 : Kebudaks' first day at school

Back to School 2015 : Kebudaks' first day at school. Actually, hari ni dah hari kedua kami bersekolah di Johor. Tak sempat nak ngupdate. Too tired. Semalam. Pemantauan di sekolah di Batu Pahat selepas hantar kebudaks. Balik sangat sangat letih. Nak jadi cerita, memacam berlaku semalam menyebabkan aku tak tidur semalaman. Tambah ngan letih memang hari ni aku dah tak terdaya nak bangun. Alhamdulillah. Semua berjalan dengan lancar semalam.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 18 Oktober 2014

Hairstyle at Pusat Kerinting Rambut & Persolekan Super Style, Gelang Patah


Hairstyle at Pusat Kerinting Rambut & Persolekan Super Style, Gelang Patah. Sesaja lepak sini jap hari ni. Sementara senggang. Awal sikit ja. Pastu terus pack dengan pelanggan.

Eating out at Pizza Hut Aeon Bukit Indah, Johor


Eating out at Pizza Hut Aeon Bukit Indah, Johor. Nice place. Tenang. Cuma. Orang memang ramai. Terutama bila hari minggu. In lomo.

Jumaat, 20 Jun 2014

Jelajah Lungsuri Akar 2014 - Boating at Tasek Takong, Pengkalan Hulu : sixth day full report

Jelajah Lungsuri Akar 2014 - Boating at Tasek Takong, Pengkalan Hulu : sixth day full report. Ini memang tempat legend. Dari aku kecik main kat sini. Asal nak bermain. Sini ler tempatnya. Tengok. Boating pun dah ada semula. Borak-borak. Memang tokey yang sama. Cool. Dia caj RM10 untuk setengah jam. Sampai boring dah atas boat tuh. Hahahaha.

all of us di hadapan pokok legend dan tanda baru tasek takong

Jumaat, 28 Februari 2014

My home at Pulai Perdana

My home at Pulai Perdana. Amik beberapa snapshot semasa gi amik kunci dari penyewa lepas sebelum diserah pada penyewa baru. Lama jugak tak jengah. Dah dekat dekat dua tahun dah pun.

Khamis, 2 Januari 2014

Tinted almera at pro tint southern city

Tinted almera at pro tint southern city. Ingat lagi ituhari aku beli groupon untuk tinted. So. Lepas beli kena la booking tarikh untuk pemasangan. Kalau tak sabtu or ahad lepas aku cadang nak pasang, tapi full. Last yang dapat hari ni jam 3.30pm. So. Selesai ja tugas kat taman molek. Around 3 aku gerak ke sini. Campur sesat pekebenda around 3.30 sampai sini. Sesi pemasangan around 2 jam. So. Tunggu jer la cam tunggul kat tepi tu. Dekat 5.30 baru setel. Huhuhuhu... apa pun kemas la pemasangan dia. Cool.

ps : ni entry semalam no... sejuk sikit pasal nak haplod mel reject beso sangat...

Selasa, 24 Disember 2013

Digi taman molek at last

Digi taman molek at last. Hari ni bebetul aku diuji. Di danga city mall. Line down. Memula ingat nak balik pejabat aje. Alang alang pelangi dah dekat. Jalan aje. Telefon takde susah gak hidup ni. Sekali pelangi pun sama. Adusss... meme kena aku hari ni. Alang alang gi taman molek. Terus keyin lam gps. Tak check bebetul. Kilang digi aku sampai. Huhuhu. Bukak gps. Teliti tul tul jalan moleh 1/12. Alhamdulillah. 2 jam masa aku terbuang cenggitu aje. Lum kira parking free ja bayar tadi. Jam 2 dan aku masih menanti. Nombor. Dipanggil. Huhuhu.

Jumaat, 6 Disember 2013

Lunch at R&R Bukit Gantang

Lunch at R&R Bukit Gantang. Lepak jap sini. Makan tengahari. Tandas. Beli sedikit buah. Line out sini. Drop abeesss!!!!

Khamis, 5 Disember 2013

Dinner at Restoren Jumaat Simpang Renggam

Dinner at Restoren Jumaat Simpang Renggam

Jumaat, 14 Disember 2012

Ucus : Outdoor at Puteri Harbour

Last on ucus series. Enjoice...


















































Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free