mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label breakfast. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label breakfast. Papar semua catatan

Jumaat, 28 Ogos 2015

Breakfast @Gerai Citarasa Pantai Timur, Taman Perling


Breakfast @Gerai Citarasa Pantai Timur, Taman Perling. Poning. Banyak kedai makan lum bukak. Cadangan awal nak makan kat Mee Udang Tiram Duku. Sekali on the way; nampak pulak gerai ni. Leh tahan. A must try.

Khamis, 12 September 2013

Yok pulang ke Johor Bahru


Yok pulang ke Johor Bahru. Jangan tanya awat aku boh gambaq ni. Senap kat R&R Dengkil semalam masa on the way balik ke JB dari Shah Alam. Punya la tak larat nak nulih semalam. Hari ni pulak penuh ngan meeting. Malam baru ada sikit masa nulih. Read on...

Selasa, 15 Mei 2012

Breakfast at Polo Cafe, Heritage Hotel

Sarapan paling sikit buat aku selama ni. Takpe la. Kurang kurang dua course, tiga guava juice jugak kan. Kekeke...






Sabtu, 24 Disember 2011

Breakfast



Spoil betul selera pagi ni. Breakfast kat hotel paling aku suka sebenarnya. Sebab kebanyakan makanan fresh cooked. Panas panas kata orang jepun. Tapi pagi ni bagi aku memang spoil ler. Nugget kejung, nasi goreng cina hmmm... Variety tak banyak. Hmmm..


^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Ahad, 11 Julai 2010

Nasi Goreng Bandar???

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Gambar ni aku amik masa sarapan pagi last kat Katerina ituhari. Memula tak perasan pun nama dia nasi goreng bandar.. Mentang-mentang dah ada nasi goreng kampung, bandar pun nak ada nasik goreng jugak la kan. Terus kuar hp amik gambo.. terkujat chef tu.. tapi rasa dia kira boleh la.. ngam hoo.. maybe sebab aku makan ngan telur apa ke nama ntah tu kot..

Enjoice...Sharing is power!!!