mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Jakel Uda Walkabout : Padat lagi sesak. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Jakel Uda Walkabout : Padat lagi sesak. Papar semua catatan

Sabtu, 25 Jun 2016

Jakel Uda Walkabout : Padat lagi sesak


Jakel Uda Walkabout : Padat lagi sesak. Aku dari jalan seberang lagi dah mula rasa sesak. Perghhh. Ni yang malas keluar Sabtu ni. Dari berdepan jakel jalan seberang, sampai ke Angsana. Boleh tahan la. Slow sangat trafik.
Nampak jalan masuk depan Hasil sangat slow. Semua nak ke situ. Cadang awalnya pun nak ke situ jugak. Cari kasut Fiqri, baru la ke Jakel. Tapi pasal terlalu la teruknya keadaan nak ke sana, terus lajak ke Jakel aje.
Sekali dah lepas baru perasan. Jalan banyak ditutup. So. Nak ke Angsana pun memang kena buat u turn kat depan. Ahh.. Memang betulla terus aje ke Jakel.
Tengok dari jauh lagi ada rela, kereta park side jalan besar pun leh tahan. Alamak. Cakap kat mama, jangan jadi cam hari tu udahla. Masuk. Ramai orang. Terus keluar. Hahaha. Ni pun alhamdulillah, sib baik ada satu ruang kosong. Terus masuk park.
Mama sorang ja yang pergi. Kami. Pakat lepak lam kete je. Hehehe. Layan muvi kat player. Harap mama berjaya ngan misi nak siapkan langsirnya.