mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label HDD. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label HDD. Papar semua catatan

Ahad, 5 Disember 2010

Apa dah jadi nih!!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tensen betul da.. sekali check bebetul, rupanya gambar hari last hilang dari CF kamera aku. Apa kes la pulak nih.. Adoihh.. Pening kepala. Dah memang aku tak ngecheck kamera pun sebelum nih, pasal semua gambar aku dah copy masuk lam external HDD untuk dari hari first ke makan malam last tuh. Untuk hari last memang lam kamera semata-mata. Habishhh... dan tanpa mengecheck terlebih dulu.. Aku kasi format la pulak CF aku tu. Bila aku carik lam HDD.. yilekk poringgei la.. Huhuhuhu.. manyak sileh loo..

Apa boleh buat.. Nasik sudah menjadi bubur. Lepas ni kena lebih beringat.

Enjoice...Sharing is power!!!