mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label malam. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label malam. Papar semua catatan

Jumaat, 10 Julai 2015

Bunga Api Malam 7 Likur - First Round


Bunga Api Malam 7 Likur - First Round. Dah 7 likur ke? Aku pun tak tau. Kalau kat Baling, start malam ke 27 baru pasang; tu cerita masa aku kecik kecik dulu la. La ni cam tak kira dah pun. Dah minggu last dah bertabur berkerlipan sepanjang jalan dah pun. Yang kebudaks ni pun dari lepas maghrib dok ngecek atuk dia. Sampai dapat tuh. Dah dapat, tak hingat dunia dah. Yok kita layan first round.

Sabtu, 28 Disember 2013

Ziarah malam Sabtu

Ziarah malam Sabtu

Sabtu, 14 Disember 2013

Malam yang cemerlang

Malam yang cemerlang. Lawa langit malam ni. jenuh gak nak setting manual supaya dapat amik gambo langit ngan bulan nih.

Khamis, 12 Disember 2013

Malam putus ubat

Malam putus ubat.Alhamdulillah. Selesai jugak urusan di kampung. 3 malam di sini. Ada sikit gangguan. Kena pulak setiap apa yang dia sebut tentang aku. The best part malam pertama tu jugak terus dia ubat aku walau pada mulanya dia suruh datang keesokan hari dengan beberapa perkara. Esoknya. Seharian melepek. Langsung tak boleh nak angkat badan. 

Khamis, 23 Mei 2013

Edisi terlepas : Majlis Makan Malam bersama TPM di Seri Satria, Putrajaya


Edisi terlepas : Majlis Makan Malam bersama TPM di Seri Satria, Putrajaya. Ni memang entry lama. 9 Januari tuh. Bukannya fokus pada majlis makan malam tu, tapi behind the scene. Dari mula kami sampai ke sana, sampai la kami balik semula ke Johor. Yang part majlis tu dah masuk dah pun dedulu. Ahahaha... Yang ni saja masukkan lewat-lewat sikit.

Sabtu, 18 Ogos 2012

Bunga api di malam raya

mknace unlimited™ | Bunga api di malam raya
muka penuh ketekunan, siap meleleh air liur
Yihaaaa... esok raya... malam ni pesta bunga bungaan api pun melanda langit gelang patah. Siap ada yang main flaregun tuh.. huiyooo...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Bunga api di malam raya
pantang lepa, dah siap bawak lari

mknace unlimited™ | Bunga api di malam raya
dapat jugak sekeping... ish ish ish