mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label terlepas. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label terlepas. Papar semua catatan

Isnin, 26 Ogos 2013

Edisi terlepas jauh - Last day before raya


Edisi terlepas jauh - Last day before raya. Ntah cemana la boleh terlepas. Nak buat lagu mana, kamera banyak. Gambar jadi terabur jap masa internet kat rumah aku bengong itu hari. Pengurusan cloud fail aku bercelaru. Kalau tak auto ja, tapi sebab LAN dan WAN hilang fungsi, bengong si tokei nih.. Ahahaha... Layan aje la. Read on...

Khamis, 23 Mei 2013

Edisi terlepas : Majlis Makan Malam bersama TPM di Seri Satria, Putrajaya


Edisi terlepas : Majlis Makan Malam bersama TPM di Seri Satria, Putrajaya. Ni memang entry lama. 9 Januari tuh. Bukannya fokus pada majlis makan malam tu, tapi behind the scene. Dari mula kami sampai ke sana, sampai la kami balik semula ke Johor. Yang part majlis tu dah masuk dah pun dedulu. Ahahaha... Yang ni saja masukkan lewat-lewat sikit.