mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label harimau malaya. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label harimau malaya. Papar semua catatan

Selasa, 11 Januari 2011

Ziqri kerjakan ghimau!!!

Klik untuk gambar yang lebih besar
Dia bukan kira ghimau ka, beruang ka, abis semua kena sesah
Ziqri memang beza dengan kakak kakak dia. Of cos la kan. Dia jantan. Tak kira apa lalu depan mata kena masuk mulut. Pastu muntah. Kalau geram semua kena tarik tarik. Beza ngan kakak dia, patung bear pun takut. Tapi ziqri bukan kira. Hari ni dia belasah ghimau la pulak. Kes kena cakar kucen itu hari langsung dia wat derk ja. Kucen lalu depan dia pun nak dia tangkap lagi. Ngeri ngeri >>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Geget sama dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesaja ja kena tarik ekor

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap haweng lagi tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kena hempas.. ingat balik, mana kucen kat baling tu tak cakar dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ingat dia nak berbaik ka..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
think again.. kena sepak ada la

Enjoice...Sharing is power!!!

Isnin, 3 Januari 2011

Harimau Malaya - the logo

Klik untuk gambar yang lebih besar
Logo harimau malaya ni sempoi sungguh la..
Aku suka nengok logo harimau malaya nih. Tu la pasal aku sanggup trace balik. Kat tenet kebanyakannya saiz kicik kicik. So, aku trace ajerlah supaya dapat yang puas hati aku. Leh print lagi tu. Pastu taruk kat fotolia. Hehehe.. sempat lagi tu..

Tapi tu la pasal. Lepas team bola malaysia pakai bendera malaysia kat baju, baru nak mula main dengan baik dan menang lebih banyak. Dari dulu lagi orang dok tegur part nih. Apasal nak letak logo FAM kan. Kata wakil malaysia. Taruk la bendera malaysia kat jersi tu. Baru leh menang kan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni logo rimau semata-mata, yang atas tu sesaja taruk tulisan. Tapi aku rasa kena cari jenis lain yang lebih garang la..

Enjoice...Sharing is power!!!