mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label klinik kesihatan gelang patah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label klinik kesihatan gelang patah. Papar semua catatan

Isnin, 12 Oktober 2015

9 month check-up @ Klinik Kesihatan Gelang Patah


9 month check-up @ Klinik Kesihatan Gelang Patah. Masuk aje kawasan Klinik dah tepuk dahi. Alamak. Penuh parking ni. Memang masak la ini hari. Memang betul pun. Jam 5, baru selesai. Jumpa misi, jumpa doktor, amik ubat. Alhamdulillah selesai. Penat la sikit dukung sana sini dan suara dia aje yang kedengaran. Ekekeke.

Ahad, 31 Mei 2015

Fiqri's Mei checkup


Fiqri's Mei checkup. Jap ja dah sampai masa untuk checkup Mei. Hari yang agak tensen. Penuh. Sesak. Walau ada nurse pelatih. Masa diambil lebih panjang rupanya. Nasib. Nasib.

Isnin, 20 April 2015

Fiqri monthly check-up


Fiqri monthly check-up. Dah tiba masanya. Jap ja masa berlalu. Alhamdulillah. Dapat parking depan pintu tu. Kebetulan. Sampai. Turunkan mama. Baru nak gerak. Kereta depan tu keluar. Canteekkk... Layan jap sesi menanti lam klinik.

Isnin, 26 Januari 2015

Live blogging : Klinik Kesihatan Gelang Patah One Month checkup

Live blogging : Klinik Kesihatan Gelang Patah One Month checkup. Dah sebulan dah. Jap Ja masa berlalu. Ambil cuti Hari ni. Tapi... Around 3 nak gerak ke pejabat untuk Naik kenderaan ke kl petangnya ni.


Ahad, 4 Januari 2015

Live blogging : From KKGP with hope

Live blogging : From KKGP with hope. Harap Semua ok. Punya la Ramai hari Ni. Aku dapat nombor 120. La Ni Baru turn 104. Perrgghhh.

Sabtu, 3 Januari 2015

Live blogging : Hope for the best

Live blogging : Hope for the best. Repeat the procedure. Harap sangat untuk bacaan normal.

Jumaat, 18 Mac 2011

Money can be render aaa??

Klik untuk gambar yang lebih besar
Kalau money leh render cenggini mesti best kan
Pagi Khamis semalam, aku ngan misi baru la pulak. Sekali semalam, proton servis call.. Ada bekas leak minyak kat tempat aku parking tadi. Aku kuar dan tengok.. perghhh.. memang betul la. Apasal la pulak. Call balik dan esok aku pergi balik proton. Apa kes la pulak nih.. Sebelum ni mana ada leak pun kan.. Setakat power steering ja.. tu pun takde la sampai bertakung cenggini..

Pagi khamis antor balik. Terus masuk dalam dan buat inspection. Pastu aku terus ke klinik antor ziqri medical checkup.. Ingat keter ja kena checkup.. Pastu aku jalan kaki ke bengkel balik. Tu yang aku jumpa bender alah iklan nih.. Wohooo.. kalau la money leh render.. kaya aku.. Aku la paling suka render render nih.. render model 3d, render movie.. pasni leh render money la pulak.. hahaha.. Ni menunjukkan betapa bingainya penggunaan bahasa melayu di signboard2 di malaysia nih.. tak kira la sign kecik ka besar.. main taruk ja.. lender pun leh jadi render.. ni bukan aku nak tolong iklankan tau.. aku nak share bahawa penggunaan bahasa dia salah.. jangan gatai gi pinjam la pulak.. aku tak terlibat lam unsur unsur pinjam kat sini tau..

Pastu sampai proton, jenuh diaorang dok mintak maaf ngan aku.. Semua pomen dia siap kuar tu.. Amoi semalam pun sama.. siap bagi cawan la pulak. Kisahnya, skru tak cukup tekanan. Kalau korang belajar kh dulu, kat bengkel ada satu spana yang leh kira tekanan tu.. tu la yang tak cukup kuat tu. Dah keluar minyak enjin sesikit.. Walau impak tak banyak tapi nampak la faktor kecuaian kat sini. Dah setel semua kat sini aku gi klinik balik..

Nak tengok gambo efek tak baik tu browse ke bawah untuk 7 picas lagi>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni la minyak yang dah kuar sejak petang semalam

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku dok suspek lain ja.. al maklum, aku nyer power steering pun kan bocor gak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni sahih lain nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kat klinik nampaknya makin bertambah kawasan nih.. ngeri gak tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bersama encik ziqri yang bakal dicocok.. kikiki

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni la yang amoi tu kasik tadi..


Enjoice...Sharing is power!!!

Isnin, 29 Mac 2010

Hari yang sangat penat!!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarHari ni tersangat penat la pulak untuk aku. Kalau ikut hari ni aku ambik cuti rehat, pasal tak tahu lagi nak setel masalah aku kul baper. Pepagi lagi aku dah kuar. Walau pun appointment jam 9 pagi, saja gak kuar awal. Lagipun nak hantar iqa gi sekolah dulu.

Pas hantar iqa, aku terus ikut jalan ke perling.. Pergghhh.. dah start jem.. Sampai angsana, terus belok masuk, ikut jalan dalam. Terus sampai danga city mall.. Belok ke hospital terus. Ngam-ngam kul 8 aku sampai. Masuk, terus dapat layanan. Setel. Kul 9 aku dah terpacak dah kat Klinik Gelang Patah. Kat sini yang lama sikit. Dekat sejam aku lepak nunggu semua setel. Pastu, balik; seterika baju, terus gi kerja. Cam rugi lak kalau aku amik cuti. Kelas aku pun lam 11.20.. Sempat ajer..

Sesampai, GB tersenyum jer.. Nak kensel cuti ker.. Ha'ah.. Setel. Terus masuk kelas. Pastu train takraw. Sekolah agama iqa.. Pergghh.. Balik jer lam kul 4 petang.. penat gegiler hari ni.. Waarrggghhh... Penaaattnya..

ps : Hari ni jugak aku kuar ngan henpon baru ker?? n73.. Tak puas hati tul ngan kamera dia.. ringtone pun aku masih tak familiar.. hahaha.. mana ada kamera phone leh celen sony ericson beb..








Enjoice...Sharing is power!!!