mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Pizza Hut Delivery Gelang Patah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pizza Hut Delivery Gelang Patah. Papar semua catatan

Selasa, 23 Jun 2015

Pizza for Bithday Girl Syafinaz


Pizza for Bithday Girl Syafinaz. Semalam adik inaz kata nak makan pizza untuk hari jadinya. So. Terus bukak PHD. Online. Setel. Suka la dia. Cuma tak puas hati. Sebab tak sama ngan promotion. Kurang ayam. Inaz nak ayam dan ginger bread.

Sabtu, 6 Jun 2015

Pizza for Syafinaz


Pizza for Syafinaz. Syafinaz dapat voucher pizza dari cikgu dia. Pasal dia dapat top 3 lam kelas dia. Terus balik tunjuk nak. Huhuhu. Sib baik ada PHD dah kat gelang patah. Terus online. Sekali nombor voucher tak detect. Kena claim walk-in. Takpe la. Order yang lain online. Voucher tu kita simpan dulu.

Khamis, 14 Mei 2015

Pizza Hut Delivery Gelang Patah


Pizza Hut Delivery Gelang Patah. Yeay! Dah bukak dah cawangan baru pizza hut di gelang patah. Letaknya di kawasan baru taman nusantara. Area Maybank. Quite cozy. Tapi bagi aku memang lebih mudah order kot. Pasal lepak nunggu kat rumah lebih best dari lepak nunggu kat sini. Ekekeke.