mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Iwalk. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Iwalk. Papar semua catatan

Jumaat, 27 Januari 2012

Ke lautan cahaya moh



Iwalk dah. Kini kita akan masuk ke lautan cahaya. Dah jadi 3 tempat tumpuan dah sekarang. First of all kat i walk, tempat dimana kami bergambar ni. Pastu kedua yang ada ferris wheel tu. Dan last, tempat lama yang banyak pokok bercahaya tu.

Ni kat tempat berferris wheel tu. Banyak gak patung menatang kat sini cam kat i walk. Bezanya, menatang sini bercahaya jugak.





Last but not least. Tempat lama. Penuh pokok cahaya ja.



OK. Dah. Jom balik. Kereta aku ja yang tinggal depan seven e tu. Semua pakat tengok masa aku start masuk keter. Hebat la kan. Dapat parking dalam, kat center attraction lak tu. Kekeke.. riak, riak..




^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia

Iwalk



Atas snowalk ja letaknya tempat ni. Memang colorful. Banyak gerai jual aksesori berlampu kat sini. Banyak tempat berposing bersama patung menatang kat sini.



Apa lagi... jom posing sama beruang panda.. kekeke.. patung jer tu



perahu siap ada bangau terbang



sini memang terbaeekkkk!!!! la... penuh lampu tu






^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia