mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label homestay. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label homestay. Papar semua catatan

Rabu, 11 Jun 2014

Jelajah Lungsuri Akar 2014 - Homestay Abah rebranding : fourth day full report

Jelajah Lungsuri Akar 2014 - Homestay Abah rebranding : fourth day full report. Memandangkan hari keempat ni lebih kepada hari melepak aku, aku habiskan masa untuk rebranding balik Homestay Abah. Bukannya dari segi fizikal la. Lebih kepada bidang aku, yakni maya lah kan. Dari segi logo, web dan fb pages. Korang leh check webnya di http://homestayabah.wordpress.com. Kalau nak fi FB pages dia just gi ke https://www.facebook.com/HomestayAbahBaling. Train big bos camner nak handle dedua nih. Logo. Cam biasa lah. Dah terdemam kufi, kufilah jadinya logonya. Browse through for the imej of the two Homestay. Apa pun. Dalam ni aku taburkan ajer. Nak tengok yang tersusun cantik korang gi ler ke dedua link yang aku bagi. Tapi... dalam sikit masa lagi lah yer...

new angle dan terus big bos approve the picas to be the new imej for the homestay. hehehe

Rabu, 5 Jun 2013

Projek Khas Cuti Sekolah Homestay Abah 2


Projek Khas Cuti Sekolah Homestay Abah 2. Cam biasa, bila balik kedah, memang akan tengok balik pembaharuan yang dibuat di Homestay Abah. Apa yang perlu ditambahbaik lam web, google maps, promosi ke fb dan sebagainya. Ni dah tambah yang baru. Homestay Abah 2. Sebelah Homestay Abah 1 jer pun. Dia kecik sikit. Maksima 6 orang ja dengan 2 bilik, 2 tandas dan 2 bilik air. Harga semalam RM100 ja. Apa pun boleh check web kat sini untuk keterangan lanjut. read on...

Selasa, 26 Mac 2013

Homestay Abah - Penambahbaikan

Homestay Abah - Penambahbaikan dibuat lagi. Tamabah bangunan baru lagi. So, kini dah ada dua rumah under the name of Homestay Abah. Untuk yang lama, besar. Boleh muat sehingga 30 orang. 5 bilik tidur, ruang tamu yang besar, dapur, 2 bilik air, dua tandas, semuanya berasingan. Untuk yang in progress ni, kita buat ala-ala hotel, dua bilik, ruang tamu, dapur, 2 bilik air + tandas. Dedua ada ruang lepak yang best mengadap ke gunung baling. Boleh enjoy scenery masa pagi dan petang. Kalau masa sawah menguning tu lagi best. Apa pun kalau nak detail boleh gi ke laman web Homestay Abah di alamat http://homestayabah.wordpress.com. So, just browse to see the progress bagi bangunan baru yang dibina bersebelahan dengan bangunan yang lama. Bukan apa, ramai yang nak tapi tak boleh nak masuk. Full booked. Bila ada dua, senang ler sikit untuk layan permintaan tetamu kan. Boleh jugak contact terus ngan tokei, cikgu abu hassan di talian 013-4365352. Harga jamin anda puas hati.


Jumaat, 10 Disember 2010

Homestay Abah : Updated

©2010mknaceunlimited : Klik untuk ke web homestay abah
Semalam ambik masa petang yang indah untuk sesi penggambaran kat dalam homestay abah nih. Sebelah malam dapat jugak update web homestay abah.. Sapa nak tempah, review boleh gi ke web >>>

HOMESTAY ABAH

Enjoice...Sharing is power!!!