mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Taklimat Perluasan SPS negeri Johor 2013. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Taklimat Perluasan SPS negeri Johor 2013. Papar semua catatan

Ahad, 16 Jun 2013

And the rest of the week


And the rest of the week, packed dengan pelbagai aktiviti. Dari ldp, mesyuarat sampai lah taklimat aku yang terakhir untuk sistem pengurusan sekolah di pontian. Memang pack tul minggu ni. Tapi yang pelik, hari-hari yang dilalui terasa panjang sangat. OK jugak tu kan. Read on...

Sabtu, 15 Jun 2013

Aktiviti awal minggu naik sekolah



Aktiviti awal minggu naik sekolah. Actually, agak sibuk sikit minggu ni. So, akan masuk entry by part. Maybe banyak yang gabung abis abisan. So, mula dengan taklimat perluasan sps. Dua daerah lagi, pasir gudang hari isnin dan mersing hari selasa. Read on...

Isnin, 27 Mei 2013

Taklimat Perluasan SPS negeri Johor 2013 : Kota Tinggi


Taklimat Perluasan SPS negeri Johor 2013 : Kota Tinggi. Alhamdulillah. Setakat hari ni 7 daerah di negeri Johor dah selesai taklimat perluasan SPS. Hari ni taklimat untuk daerah Kota Tinggi mengambil tempat. Setakat ini semuanya berjalan lancar. Kami bahagikan kepada 3 slot, BTP bentang SPS secara kasar, Sekolah Bestari Perdana bentang penggunaan SPS di sekolah mereka dan aku, of course yang paling penting iaitu Struktur Tadbir Urus pengurusan SPS. Korang boleh amik dokumen tu di sini.

ps : hari ni sempat lagi gi Tun Habab. Kebetulan depan PPD bebetul. Ish ish ish. Seronok dapat jumpa rakan rakan lama ni sebenarnya.