mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Free Giveaway. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Free Giveaway. Papar semua catatan

Khamis, 22 November 2012

Free Giveaway from FAM #DemiHarimauMalaya, saya akan…

Sempena Piala Suzuki ni, FAM dah buat satu Giveaway la. Pemenang bertuah akan dapat tiket free untuk perlawanan ni. Bukan tu sahaja ada jugak jersi percuma yang akan diberi pada salah seorang daripada pemenang tiket ni. Apa nak buat?? Just tweet

#DemiHarimauMalaya, saya akan ….

mudah kan.. Nak tahu info lebih lanjut... layari http://www.fam.org.my


ni aku paste emel yang aku terima dari admin 1malaysia.com.my

Salam 1Malaysia!
Piala Suzuki AFF 2012, satu pertandingan dwitahunan yang dianjurkan oleh Persekutuan Bola Sepak Asean (AFF) kini menjelang! Selaku pemenang pada tahun 2010, Malaysia akan mempertahankan kejuaraannya bermula 25 November dalam peringkat kumpulan bertemu dengan Singapura, Laos dan Indonesia di Stadium Nasional Bukit Jalil.

YAB Perdana Menteri, Dato’ Sri Najib Razak telah bertemu dengan pemain negara dan memberi kata-kata semangat beliau kepada mereka. Kini giliran anda pula melakukan perkara sama! Bagi menunjukkan sokongan tidak berbelah bagi kita kepada skuad kebangsaan, anda sebagai penyokong Harimau Malaya dijemput untuk menghantar mesej pembakar semangat kepada pemain-pemain negara di Twitter. Mesej terpilih yang paling bersemangat dan kreatif akan memenangi tiket terhad untuk menyaksikan perlawanan ini. Mulakan mesej berkenaan dengan:
 #DemiHarimauMalaya, saya akan ….”
Seorang daripada pemenang tiket bertuah setiap perlawanan juga berpeluang untuk memenangi jersi Harimau Malaya terbaharu! Peraduan ini akan bermula pada pukul 8 malam, 21 November hingga 9 pagi, 30 November. Sebarkannya dan marilah kita sama-sama menyokong usaha pasukan kita untuk mencapai kemenangan! Maklumat lanjut dan jadual perlawanan terdapat di sini: http://www.fam.org.my.
Admin 1Malaysia.com.my

Apa korang tunggu lagi beb... tweet tweet!!!

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free