mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Appendic. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Appendic. Papar semua catatan

Isnin, 17 Ogos 2015

Ziarah Mr. Azlan @Hospital Pakar Puteri


Ziarah Mr. Azlan @Hospital Pakar Puteri. Nak hai. Dah berubah habis dah Hospital Pakar Puteri la ni. Tempat parking nun jauh sampai ke depan Larkin Sentral. Tapi ada shuttle la untuk amik pelawat. OK ler tu. Terus masuk. Jumpa Azlan ngan wife. Memang lain tul rupa dan perangai dia. Sian. Biasanya ceria. Kali ni murung je dok nahan sakit. Semalam ada ubat yang tak serasi ngan dia. Dah merah satu badan. Dok nahan sakit ja sepanjang aku dok situ. 

Kisahnya bukan sakit pasal appendic, tapi nanah pada usus besar yang pecah. Kebetulan kawasan jangkitan berdekatan dengan salur appendic; jadi doktor nasihatkan untuk buang sekali salur tu. Ni pun tengok nanah masih dalam proses pembersihan. Yang aku lak, boleh pulak lalok nengok darah ni. Dah mula kenoneng kepala. Lepak jap. Cuci muka. Alhamdulillah. Sempar dan dapat Recover balik. Kang free free dapat urut dari nurse.

Balik bab Azlan. Maybe kena tahan wad around 5 days, dan dicutikan sampai raya haji. Moga cepat sembuh dengan baik. Masa ni banyakkan berehat, toksah dok pening pasal benda lain dulu. Tolak tepi dulu. Kesihatan comes first. Get Well Soon!

Get Well Soon Mr. Azlan of PPDJB Updated


Get Well Soon Mr. Azlan of PPDJB Updated. Alhamdulillah. Dah selesai operation. Sapa yang nak pi melawat leh gi Bilik 310A kat Hospital Pakar Puteri.

Ahad, 16 Ogos 2015

Get Well Soon Mr. Azlan of PPDJB


Get Well Soon Mr. Azlan of PPDJB. Hmmm... tak sangka tul. Semalam elok ja gi kerja. Siap share gambo kerja hari sabtu kat Maktab Sultan Abu Bakar. Sekali pagi tadi, masa tu aku sesaja share gambar Menteri Pendidikan dan timbalannya. Khusus ditujukan pada JB terutamanya. Sekali dia kata dia down ni. Appendic dah pecah. Tengah tunggu giliran untuk masuk ke Operating Theater kat Hospital Pakar Puteri. Perghhh... Yang best sempat share gambo tangan tu. Nampak gambo atas tu. Tu dia sendiri amik ler tu. Adoyaiii... Apa-apa pun, semoga semuanya berjalan lancar dan you get well soon! Jangan dok lama-lama kat situ, nurse rimas nanti. Ekekeke.

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free